Huschka beveiliging in Leiden.

Huschka beveiliging in Leiden

Huschka beveiliging in Leiden.

Van oudsher is Huschka actief in Leiden op het gebied van beveiliging. Voor vele zakelijke en particuliere klanten verzorgt Huschka de surveillance, alarmopvolging, brand en sluitronden en beheer van brandmeldinstallaties.

Sinds verzorgen wij ook voor onze klanten in Leiden de meldkamerdiensten. In onze meldkamer (particuliere alarmcentrale, PAC) ontvangen wij de signalen van de alarmsystemen van onze klanten en sturen direct onze surveillanten aan die de alarmopvolging in Leiden verzorgen. De beveiliging van onze klanten in Leiden schiet door deze extra dienstverlening naar een hoger niveau. De tijd tussen detectie en uitruk van de surveillant wordt met minuten teruggebracht, doordat het gehele proces intern is ondergebracht.

Met de meldkamer kunnen wij onze beveiliging klanten in Leiden nog beter bedienen en samen met de videotoezichtcentrale kunnen wij ook direct een verificatie uitvoeren zonder dat de surveillant ter plaatse hoeft te gaan. Binnen Huschka rijden we 100% elektrisch, dat geldt dus ook voor onze mobiele surveillanten. Voor de beveiliging in Leiden stoten wij dus geen schadelijke stoffen uit en met verificatie door de videotoezichtcentrale verminderen wij ook nog eens het aantal kilometers dat wij in Leiden moeten rijden.

Duurzaam, maar de beveiliging blijft op het hoogste niveau. Wij zijn niet alleen in Leiden actief, in een groot deel van Zuid-Holland. Denk aan de bollenstreek, Katwijk, Wassenaar, Den Haag, Westland, Zoetermeer, Bodegraven en Gouda. Onze videotoezichtcentrale en particuliere alarmcentrale hebben een landelijke dekking.

Kunnen wij u helpen met de beveiliging in Leiden?
Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.