Alarmcentrale Huschka

Wij handelen al uw alarmmeldingen af

Beschikt uw bedrijfspand, winkel, parkeergarage, huis of zorginstelling ook over een alarmsysteem, zoals een inbraaksysteem of brandmeldinstallatie? Laat dan uw alarmmeldingen binnenkomen bij de meldkamer van Huschka. Onze operators bekijken de melding en ondernemen altijd de gepaste actie, zoals het aansturen van de surveillancedienst of de politie en brandweer.

Alarmcentrale Huschka

Hoe werkt de alarmcentrale van Huschka?

Zodra uw alarmsysteem een alarm genereerd wordt deze doorgestuurd naar onze alarmcentrale. Uw alarmsysteem genereert een alarm als hij iets ongewoons detecteert. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een inbraakalarm, brandalarm, overvalalarm, storingsalarm, sabotage melding, 1-uurs melding etc. Zodra de alarmmelding binnenkomt bij de alarmcentrale van Huschka dan ondernemen onze operators direct actie. Meestal betekend dit dat wij de verantwoordelijke binnen uw organisatie bellen. Daarnaast is het ook mogelijk om de alarmopvolging van Huschka aan te sturen. Onze surveillant rijdt dan direct op uw pand aan en controleert de alarmmelding. Hierdoor hoeft u dit niet zelf te doen en laat u de alarmopvolging over aan een ervaren surveillant. Wilt u meer weten over onze alarmcentrale of dienstverlening? Neem dan contact met ons en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Huschka operator verwerkt een camera melding.

Direct een offerte op maat ontvangen?

Wilt u ook nog deze week de alarmmeldingen van uw alarmsysteem of brandmeldinstallatie binnen laten komen in de alarmcentrale van Huschka? Vraag dan direct een offerte op maat aan en wordt 24/7 beveiligd.
Huschka Groep meldkamer, alarmcentrale

Gerelateerde beveiligingsdiensten

Huschka duurzame beveiliging, zero emissie

Alarmopvolging

Na een alarmmelding rijden onze surveillanten direct aan op uw bedrijfspand.
Huschka camera verificatie

Camera verificatie

Als u alarmsysteem of brandmeldinstallatie afgaat dan kunnen onze operators met behulp van camerabeelden de melding verifiëren.
Huschka Groep camerabeveiliging

Camerabeveiliging

Heterdaadkracht verhogen met Live View en 24/7 camerabewaking.
Huschka Groep Parkeer beheer

Beheer parkeergarage

Huschka kan uw parkeergarage 24/7 op afstand beheren. Wij kunnen uw slagbomen, speedgates, parkeerautomaten bedienen.

Diensten van Huschka combineren

Als u verschillende diensten van Huschka Groep combineert dan weet u zeker dat uw pand volledig beveiligd is tegen inbraak, vandalisme, schade, etc.

  1. Alarmopvolging: Als uw alarmsysteem, inbraaksysteem of brandmeldinstallatie een alarm genereerd dan komt deze binnen in onze alarmcentrale. Onze operators kunnen dan met één druk op de knop een surveillant uw kant op sturen. Als uw de alarmopvolging door een andere partij uit laten voeren dan duurt het gemiddeld tien minuten voordat de surveillant aangestuurd is. Hierdoor verliest u kostbare tijd en wordt de kans op een succesvolle inbraak, schade, vandalisme groter.
  2. Camera verificatie: Zodra uw alarmsysteem, brandmeldinstallatie of inbraaksysteem af gaat komt er een alarm binnen in onze alarmcentrale. Onze operators zullen vervolgens direct de camerabeelden bekijken en beoordelen. Hierdoor wordt uw alarmmelding binnen 30 seconden geverifieert. Indien de operator iets verdachts constateert dan kan hij de live camerabeelden binnen 15 seconden delen met de politie. Hierdoor heeft de politie real-time informatie over de situatie en wordt de heterdaadkracht vele mate hoger.

 

Wilt u meer informatie over alle mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze beveiligingsspecialisten. Zij zullen aan de hand van uw wensen een voordelig beveiligingsplan opstellen.

Huschka operator bekijkt een camera alarm

Wat onze klanten zeggen

Huschka Groep is de beveiligingspartner van 3000+ tevreden opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers hebben allemaal hun eigen verhaal en deze delen wij graag met u. Daarnaast voorzien wij al onze opdrachtgevers graag met een beveiligingsadvies op maat! Op deze pagina kunt u alle referenties van onze opdrachtgevers lezen!

Huschka klant Safelocker

SafelockerGerrit Splinter

Huschka verzorgt bij ons de camerabeveiliging, hier zijn wij zeer tevreden over. In het begin waren er wat technische problemen maar met de hulp van Huschka zijn deze netjes opgelost.
Huschka klant Buy SPRY

BuySpryAernout Willems

'Wij zijn zeer tevreden over de camerabeveiliging van Huschka Groep. Het contact met de operators verloopt soepel en ze zijn 24/7 bereikbaar. Daarentegen zien wij vaak de collectieve surveillance bij ons op het terrein controlerondes rijden, dit geeft een fijn en veilig gevoel.
Huschka klant Raamwerk

Stichting Het RaamwerkHoofd BHV

Bij Huschka nemen wij diverse trainingen af; BHV basis- en herhalingstrainingen, BLS en Kleine blusmiddelen. De trainingen zijn zo ingericht dat ze volledig passen bij onze organisatie.
Wij zijn enorm tevreden over de relatie die we hebben met Huschka. Fijn en snel contact, goede samenwerking en ervaren trainers.
Wij raden Huschka iedereen aan!
Huschka klant Naturalis

Marcel Ravensbergen, Veiligheidscoördinator Museum NaturalisMuseum Naturalis Leiden

“Museum Naturalis neemt sinds 2018 veiligheidscursussen af bij veiligheidsopleidingen, Huschka Safety Services. De BHV-EHBO instructeurs zijn altijd goed gemotiveerd en spelen goed in op de wensen van de klant. De administratie is ook goed op orde o.a. snel antwoordt op al je vragen, telefonisch bereik, certificering, planning en de leslocaties zijn altijd up-to-date.”
Huschka klant KOK Kinderopvang

Justin GublerKOK Kinderopvang Katwijk

“Met KOK Kinderopvang maken wij al jaren naar volle tevredenheid gebruik van de EHK en BHV cursussen bij Huschka Safety Services. Dit doen wij incompany en laten onze medewerkers zichzelf inschrijven via het systeem van Huschka. Dus wij hebben er zelf weinig omkijken naar en Huschka regelt het voor ons. Hiernaast erg fijne contactpersonen en bekwame instructeurs.”
Huschka klant Zorg en Zekerheid

Ploegleiders BHVZorg en Zekerheid Leiden

“Sinds vele jaren maken wij tot volle tevredenheid gebruik van de trainingsmogelijkheden van Huschka. Zo verzorgen zij voor ons de trainingen BHV voor al onze BHV-ers. Dit doen we soms op locatie bij Huschka, maar ook is de mogelijkheid er voor ‘onsite’ zoals wij dat meestal laten verzorgen. We hebben de trainingen AED/BLS afgenomen die we aangeboden hebben aan vele collega’s, maar ook de opleidingen voor (herhaling) BHV en ploegleider verzorgen ze voor ons.”
Huschka klant sportfondsen

Kees KoningsSportfondsen Leiderdorp

“Huschka is een opleidingsinstituut waar je personeel wordt opgeleid onder een hoge kwaliteit. Het contact als organisatie met de opleider verloopt altijd goed. Mocht er maatwerk nodig zijn, zullen zij altijd zoeken naar een oplossing hiervoor. Om deze reden zouden wij voor geen goud met een andere organisatie in zee willen.”
Huschka klant de Kinderhaven

Ans de HaasKinderopvang en BSO De Kinderhaven Leiden

“Via Huschka nemen wij al jaren de opleidingen Eerste Hulp bij werken met Kinderen (EHK) en BHV af. De theorie van E-Learning gemakkelijk thuis en op locatie de praktijk. Dit tot tevredenheid van alle medewerkers.”