Camerabeveiliging

Heterdaadkracht verhogen met 24/7 camerabewaking

Als u kiest voor de camerabewaking van Huschka dan verhoogt u de heterdaadkracht! Zodra uw camera beweging detecteert of uw alarmsysteem afgaat dan verifiëren onze operators de beelden. Als een verdachte situatie zich voordoet delen wij direct de camerabeelden live met de politie. Hierdoor heeft de politie een live beeld van de situatie en kunnen zij gericht en direct reageren, waardoor de pakkans wordt verhoogd!

Alarmcentrale Huschka

Wat is camerabewaking?

Huschka Groep is de specialist op het gebied van camerabewaking en meldkamer werkzaamheden. Als u besluit om Huschka Groep in te huren dan is uw bedrijfspand, woonhuis, etc. 24/7 goed beveiligd tegen inbraak, vandalisme of andere calamiteiten die zich binnen- en buiten kantooruren kunnen voordoen. Als één van uw camera’s beweging detecteert of uw alarmsysteem afgaat dan krijgen onze operators een seintje. Vervolgens zullen zij direct de camerabeelden bekijken en beoordelen. Aan de hand van de beelden zetten zij een actie uit naar de mobiele surveillance of de politie. Veder kunnen onze operators nog meer werkzaamheden uitvoeren. Wij kunnen bijvoorbeeld uw parkeergarage op afstand beheren, zoals het bedienen van de slagbomen, speedgates, parkeerautomaten, etc. Wilt u meer informatie over onze camerabeveiliging of onze meldkamer diensten? Neem dan direct contact met ons op.

Huschka teamleider meldkamer werkzaamheden

Hogere heterdaadkracht met Live View

Als u kiest voor de camerabeveiliging van Huschka Groep dan vergroot u de pakkans bij een overval of een inbraak! Wij werken namelijk met het systeem ‘Live View’ van de politie. Hiermee kunnen wij in het geval van een overval, inbraak, vernieling of een andere verdachte situatie direct de camerabeelden live delen met de politie meldkamer. Tijdens de melding staan onze operators in direct contact met de politiemeldkamer. Hierdoor kunnen onze operators gemakkelijk de live camerabeelden toelichten en aanvullen met extra informatie van uw bedrijfspand of woonhuis, zoals de beste aanrij route, plattegronden etc.  Door dit allemaal krijgt de politie een beter beeld van de huidige situatie en kunnen zij gericht en direct actie ondernemen, waardoor de heterdaadkracht omhoog gaat. Wilt u meer weten over heterdaadkracht? Klik dan op de onderstaande knop.

Huschka gaat van VTC naar PAC.

Een offerte op maat ontvangen?

Wit u ook uw woonhuis, bedrijfspand, parkeergarage, bouwplaats of winkelcentrum beveiligen tegen inbraak, vandalisme, overvallen en diefstal? Vraag dan vandaag nog een offerte op maat aan en verhoog de heterdaadkracht rondom uw bedrijf.
Huschka Groep meldkamer, alarmcentrale

Camera diensten van Huschka

Zoals u heeft kunnen lezen biedt Huschka meerdere camera diensten aan:

 1. Camerabewaking op basis van detectie: De slimme camera’s van Huschka Groep detecteren beweging van een persoon, auto, etc. of een verdachte situatie. Vervolgens krijgen onze operators een seintje op hun beeldscherm, waarna zij de huidige situatie zullen beoordelen. Als zij een verdacht situatie constateren ondernemen ze direct actie. Denk hierbij aan het inlichten van de politie of de beveiligers van Huschka.
 2. Camera en overval verificatie: Op het moment dat uw alarmsysteem afgaat krijgen wij de melding binnen van de meldkamer waarbij u bent aangesloten. Vervolgens controleren onze operators de camerabeelden, aan de hand van de beelden ondernemen zij wel of geen actie. Is er sprake van een calamiteit, zoals een overval of inbraak, dan worden de politie en de mobiele surveillant van Huschka direct aangestuurd. Daarnaast kan de politie live meekijken via Live View. Hierdoor beschikken zij over alle informatie die nodig is om in te grijpen. Hierdoor verhoogt u de heterdaadkracht bij uw woonhuis, bedrijfspand, parkeergarage, bouwplaats of winkelcentrum!
 3. Digitale controleronde: Als u bedrijfspand over meerdere camera’s beschikt dan kunnen onze operators een digitale controleronde lopen. Als wij een verdachte situatie constateren dan sturen wij direct de surveillant of de politie aan. Daarnaast kunnen wij de camerabeelden live delen met de politie. Hierdoor wordt de heterdaadkracht hoger en is uw bedrijf beter beschermt tegen vandalisme, inbraak en schade.
 4. Sluitbegeleiding: Beschikt uw organisatie over een kwetsbaar bedrijfspand, zoals een bezinepomp, bank, casino, etc. Dan is de digitale sluitbegeleiding van Huschka de oplossing voor een mogelijke overval. Onze operators kijken tijdens de sluiting live mee. Hierdoor kunnen zij direct de politie en de mobiele surveillant van Huschka aansturen in het geval van een overval. Daarnaast kan de politie live meekijken via Live View. Hierdoor beschikken zij over alle informatie die nodig is om in te grijpen. Dit geeft u en uw medewerkers een veilig gevoel en wie wil dat nou niet?
Huschka meldkamer teamleider aan het werk

Onze overige meldkamerdiensten

Huschka alarmen ontvangen

Ontvangen van alarmen

Als uw alarmsysteem of brandmeldinstallatie afgaat dan kunnen wij deze melding ontvangen en verwerken.
Huschka Groep Parkeer beheer

Parkeer beheer

Huschka kan uw parkeergarage of parkeerplaats 24/7 op afstand beheren. Wij kunnen uw slagbomen, speedgates, parkeerautomaten, etc. bedienen.

Voordelen van camerabewaking

Als u kiest voor camerabewaking of de meldkamer diensten van Huschka Groep dan heeft dit meerdere voordelen:

 • Een hogere heterdaadkracht!
 • 24/7 toezicht op uw bedrijfspand, woonhuis, parkeergarage, bouwplaats, etc.
 • Geen loos alarm meer door camera verificatie!
 • Uw camerabeelden live in de politiemeldkamer tijdens een calamiteit.
 • Altijd een veilig gevoel voor u en uw medewerkers!

Camerabeveiliging combineren met een andere dienst?

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen bieden wij meerdere diensten aan met camerabewaking, zoals camerabewaking op basis van detectie, overval verificatie en sluitbegeleiding. U kunt al deze diensten ook nog eens combineren met een van onze andere beveiligingsdiensten, zoals alarmopvolging, mobiele surveillance, objectbeveiliging en ontvangen van alarmen. Hierdoor wordt de heterdaadkracht nog hoger en weet u zeker dat uw pand goed beveiligd is!

Alle combinaties zijn mogelijk, een voorbeeld is als volgt: U kiest voor camerabeveiliging op basis van detectie en alarmopvolging van Huschka. De operator ziet op de camerabeelden dat er zich een verdacht persoon op uw terrein bevindt. Vervolgens kan hij direct de dichtstbijzijnde surveillant aansturen om aan te rijden op uw bedrijfspand of woonhuis, hierdoor is de pakkans veel hoger! Wil u meer informatie over alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Alle videomeldingen op 1 plek!

Als de operator tijdens zijn dienst een actie uitvoert dan verwerkt hij al zijn werkzaamheden, bijzonderheden, etc. in een ‘cameramelding’. Al deze camerameldingen kunt u als klant terugvinden in het klantenportaal van Huschka Groep of uw mailbox. Hierdoor heeft u altijd inzicht in de beveiliging van uw bedrijfspand. Maar in het klanten portaal kunt u nog veel meer zien, zoals: klachten, documenten, afspraken, instructies, facturen etc.

Kwalitatieve camerabeveiliging

De kwaliteit van onze camerabewaking staat bij ons op nummer 1. Als er verbeterpunten zijn dan horen wij deze graag, hierdoor kunnen wij onze service nog beter maken. Daarom houden wij 4 keer per jaar een klanttevredenheidsonderzoek. Hierin kunt u aangeven of u tevreden bent met onze camerabeveiliging. Een negatieve beoordeling leidt altijd tot een verbeteringstraject, hierdoor kunnen wij onze kwaliteit verbeteren!

Service van Huschka Groep

Huschka Groep is al jaren de specialist in verschillende beveiligingsdiensten, zoals: alarmopvolging, objectbeveiliging, mobiele surveillance, winkelbeveiliging, bouwbeveiliging etc. Wij zijn uw veiligheid specialist door verschillende redenen:

 • Wij maken altijd een beveiligingsplan op maat!
 • Wij zijn altijd transparant in onze werkzaamheden.
 • Betrouwbare en regionale beveiliging.
 • U beschikt altijd over 1 aanspreekpunt.
 • Wij zijn onafhankelijk.
 • Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Wat onze klanten zeggen

Huschka Groep is de beveiligingspartner van 3000+ tevreden opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers hebben allemaal hun eigen verhaal en graag delen wij een paar met u. Daarnaast voorzien wij al onze opdrachtgevers graag met een beveiligingsadvies op maat! Op deze pagina kunt u alle referenties van onze opdrachtgevers lezen!

Huschka klant Safelocker

SafelockerGerrit Splinter

Huschka verzorgt bij ons de camerabeveiliging, hier zijn wij zeer tevreden over. In het begin waren er wat technische problemen maar met de hulp van Huschka zijn deze netjes opgelost.
Huschka klant Buy SPRY

BuySpryAernout Willems

'Wij zijn zeer tevreden over de camerabeveiliging van Huschka Groep. Het contact met de operators verloopt soepel en ze zijn 24/7 bereikbaar. Daarentegen zien wij vaak de collectieve surveillance bij ons op het terrein controlerondes rijden, dit geeft een fijn en veilig gevoel.
Huschka klant Raamwerk

Stichting Het RaamwerkHoofd BHV

Bij Huschka nemen wij diverse trainingen af; BHV basis- en herhalingstrainingen, BLS en Kleine blusmiddelen. De trainingen zijn zo ingericht dat ze volledig passen bij onze organisatie.
Wij zijn enorm tevreden over de relatie die we hebben met Huschka. Fijn en snel contact, goede samenwerking en ervaren trainers.
Wij raden Huschka iedereen aan!
Huschka klant Naturalis

Marcel Ravensbergen, Veiligheidscoördinator Museum NaturalisMuseum Naturalis Leiden

“Museum Naturalis neemt sinds 2018 veiligheidscursussen af bij veiligheidsopleidingen, Huschka Safety Services. De BHV-EHBO instructeurs zijn altijd goed gemotiveerd en spelen goed in op de wensen van de klant. De administratie is ook goed op orde o.a. snel antwoordt op al je vragen, telefonisch bereik, certificering, planning en de leslocaties zijn altijd up-to-date.”
Huschka klant KOK Kinderopvang

Justin GublerKOK Kinderopvang Katwijk

“Met KOK Kinderopvang maken wij al jaren naar volle tevredenheid gebruik van de EHK en BHV cursussen bij Huschka Safety Services. Dit doen wij incompany en laten onze medewerkers zichzelf inschrijven via het systeem van Huschka. Dus wij hebben er zelf weinig omkijken naar en Huschka regelt het voor ons. Hiernaast erg fijne contactpersonen en bekwame instructeurs.”
Huschka klant sportfondsen

Kees KoningsSportfondsen Leiderdorp

“Huschka is een opleidingsinstituut waar je personeel wordt opgeleid onder een hoge kwaliteit. Het contact als organisatie met de opleider verloopt altijd goed. Mocht er maatwerk nodig zijn, zullen zij altijd zoeken naar een oplossing hiervoor. Om deze reden zouden wij voor geen goud met een andere organisatie in zee willen.”