Veiligheidsdiensten

Al uw veiligheidsdiensten op één plek!

Huschka Groep is de specialist op het gebied van veiligheidsdiensten in de regio Leiden, Haaglanden, Duin- en Bollestreek, Alphen aan de Rijn en Het Groene Hart. Valt u buiten onze regio dan kunnen wij u als nog helpen! Wij bieden meerdere veiligheidsdiensten aan, van Beheer brandmeldinstallatie en onderhoud blusmiddelen tot BHV en VCA opleidingen.

Huschka cursus brandblussers staan opgeslagen

Veiligheidsdiensten op 1 plek

Huschka Groep kan het beheer van uw brandmeldinstallatie en het onderhoud aan uw blusmiddelen op zich nemen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw brandbeveiliging. Het beheer aan uw brandmeldinstallatie is ook nog eens wettelijk verplicht, dus voorkom een hoge boete en gezeur met uw verzekering. Als u kiest voor Huschka dan krijgt u meer dan alleen brandbeveiliging:

  • Alle veiligheidsdiensten inzichtelijk op één platform
  • Brandbeveiliging afgestemd op uw wensen
  • Persoonlijk contact
Huschka beheerder BMC haalt brandblusser uit zijn auto

Onze Veiligheidsdiensten

Huschka beheerder BMC

Beheer brandmeldinstallatie

Huschka verzorgt de verplichte maandelijkse controle van uw brandmeldinstallatie. Hierdoor wordt u volledig ontzorgt van deze taak.
Huschka beheerder blusmiddelen

Onderhoud blusmiddelen

Controleert u al maandelijks uw blusmiddelen? Huschka kunt deze taak van u overnemen, waardoor u altijd over goede blusmiddelen beschikt.
Huschka ontruimingsplan

Ontruimingsplan

Beschikt uw bedrijfspand al over een ontruimingsplan? Dit is namelijk wettelijk verplicht volgens de ARBO wet.
Huschka ontruimingsplattegrond

Ontruimingsplattegrond

Beschikt u al over een ontruimingsplattegrond? Dit is namelijk volgens de ARBO wetgeving verplicht in iedere bedrijfspand.
Huschka ontruimingsoefening

Ontruimingsoefening

Voert u al minimaal één keer per jaar een ontruimingsoefening uit? Hierdoor weet uw personeel precies hoe zij moeten ontruimen.

Verschillende veiligheidsdiensten combineren?

Als u wilt dat uw bedrijfspand, winkel, winkelcentrum, garage, etc. volledig brandveilig is dan kunt u kiezen voor een combinatie van verschillende veiligheidsdiensten. Onze diensten vullen elkaar aan waardoor de brandbeveiliging verhoogd wordt! Als u kiest voor het beheer van uw brandmeldinstallatie en het onderhoud aan uw blusmiddelen van Huschka:

  • Dan is uw bedrijfspand tijdens kantoor uren brandveilig, waardoor uw medewerkers met een gerust hart hun werkzaamheden uitvoeren.
  • Ten tweede is uw pand ook buiten kantoor uren brandveilig. Met een werkend BMI wordt de brandweer zo snel mogelijke gealarmeerd, waardoor schade aan uw pand voorkomen kan worden.
  • Als laatste kunt u ook nog kiezen voor ondersteuning van 24/7 cameratoezicht. Als uw BMI afgaat controleren onze operators of er ook echt sprake is van brand, indien nodig kunnen zij de noodhulpdiensten ondersteunen met live camerabeelden.

Hierdoor is u pand volledig brandveilig! Wilt u meer informatie over alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, dan stellen wij samen een voordelig veiligheidsplan op.

Wat onze klanten zeggen

Huschka Groep is de beveiligings partner van 3000+ tevreden opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers hebben allemaal hun eigen verhaal en deze delen wij graag met u. Daarnaast voorzien wij al onze opdrachtgevers graag met een beveiligings advies op maat! Op deze pagina kunt u alle referenties van onze opdrachtgevers lezen!

Huschka klant Raamwerk

Stichting Het RaamwerkHoofd BHV

Bij Huschka nemen wij diverse trainingen af; BHV basis- en herhalingstrainingen, BLS en Kleine blusmiddelen. De trainingen zijn zo ingericht dat ze volledig passen bij onze organisatie.
Wij zijn enorm tevreden over de relatie die we hebben met Huschka. Fijn en snel contact, goede samenwerking en ervaren trainers.
Wij raden Huschka iedereen aan!
Huschka klant Naturalis

Marcel Ravensbergen, Veiligheidscoördinator Museum NaturalisMuseum Naturalis Leiden

“Museum Naturalis neemt sinds 2018 veiligheidscursussen af bij veiligheidsopleidingen, Huschka Safety Services. De BHV-EHBO instructeurs zijn altijd goed gemotiveerd en spelen goed in op de wensen van de klant. De administratie is ook goed op orde o.a. snel antwoordt op al je vragen, telefonisch bereik, certificering, planning en de leslocaties zijn altijd up-to-date.”
Huschka klant KOK Kinderopvang

Justin GublerKOK Kinderopvang Katwijk

“Met KOK Kinderopvang maken wij al jaren naar volle tevredenheid gebruik van de EHK en BHV cursussen bij Huschka Safety Services. Dit doen wij incompany en laten onze medewerkers zichzelf inschrijven via het systeem van Huschka. Dus wij hebben er zelf weinig omkijken naar en Huschka regelt het voor ons. Hiernaast erg fijne contactpersonen en bekwame instructeurs.”
Huschka klant Zorg en Zekerheid

Ploegleiders BHVZorg en Zekerheid Leiden

“Sinds vele jaren maken wij tot volle tevredenheid gebruik van de trainingsmogelijkheden van Huschka. Zo verzorgen zij voor ons de trainingen BHV voor al onze BHV-ers. Dit doen we soms op locatie bij Huschka, maar ook is de mogelijkheid er voor ‘onsite’ zoals wij dat meestal laten verzorgen. We hebben de trainingen AED/BLS afgenomen die we aangeboden hebben aan vele collega’s, maar ook de opleidingen voor (herhaling) BHV en ploegleider verzorgen ze voor ons.”
Huschka klant sportfondsen

Kees KoningsSportfondsen Leiderdorp

“Huschka is een opleidingsinstituut waar je personeel wordt opgeleid onder een hoge kwaliteit. Het contact als organisatie met de opleider verloopt altijd goed. Mocht er maatwerk nodig zijn, zullen zij altijd zoeken naar een oplossing hiervoor. Om deze reden zouden wij voor geen goud met een andere organisatie in zee willen.”
Huschka klant de Kinderhaven

Ans de HaasKinderopvang en BSO De Kinderhaven Leiden

“Via Huschka nemen wij al jaren de opleidingen Eerste Hulp bij werken met Kinderen (EHK) en BHV af. De theorie van E-Learning gemakkelijk thuis en op locatie de praktijk. Dit tot tevredenheid van alle medewerkers.”