Zorgbeveiliging

Een veilige zorg voor iedereen door jarenlange ervaring

Met de zorgbeveiliging van Huschka Groep wordt uw zorginstelling, verpleeghuis, ziekenhuis en zorgcentrum voorzien van professionele beveiligers. Hierdoor worden uw patiënten, werknemers en bezoekers beschermt tegen calamiteiten, geweld, ongelukken en diefstal. Wij leveren zorgbeveiligers in de regio Leiden, Duin- en Bollestreek, Alphen aan den Rijn, Haaglanden, Westland en Het Groene Hart.

Huschka zorgbeveiliger achter de balie 1

Zorgbeveiliger van Huschka Groep

Huschka Groep is de zorgbeveiliging specialist in de regio’s: Leiden, Duin– en Bollenstreek, Haaglanden, Alphen aan den Rijn, Westland en Het Groene Hart. Zoals u weet hebben zorginstellingen te maken met diverse veiligheidsrisico’s, waardoor uw patiënten, bezoekers en personeel gevaar kunnen lopen. Deze risico’s, zoals calamiteiten, geweld, diefstal etc. wilt u te allen tijde voorkomen. Kies daarom voor de zorgbeveiliging van Huschka. Al onze zorgbeveiligers zijn EHBO geschoold en beschikken door jarenlange ervaring over gespecialiseerde kennis. Hierdoor weten zij precies hoe zij moeten handelen in elke situatie, daarom zijn wij de nummer 1 in het beveiligen van verschillende soorten zorginstellingen. Wilt u meer informatie over zorgbeveiliging of wilt u een zorgbeveiliger inhuren? Neem dan contact met ons op.

Huschka zorgtbeveiliger loopt controle ronde

Zorgbeveiliging op maat

Met de zorgbeveiliging van Huschka kunt u de beste kwaliteit zorg blijven bieden, aangezien u zich geen zorg hoeft te maken over de beveiliging! Met onze 24-uurs dienstverlening zorgen wij voor proactieve en preventieve veiligheid voor al uw cliënten, medewerkers en bezoekers.  Dit doen wij door het uitvoeren van verschillende werkzaamheden, zoals het lopen van interne- en externe controlerondes, het uitvoeren van receptiediensten, het uitvoeren van interventies, het lopen van een brand- en sluitronde, etc. Maar wij weten ook dat elke zorginstelling anders is, daarom bespreken we altijd samen welke werkzaamheden wij bij u uit moeten voren. Dus wilt u ook uw zorginstelling beschermen tegen geweld, vandalisme, diefstal en calamiteiten die zich binnen- en buiten kantooruren kunnen voordoen? Kies dan voor de zorgbeveiliging van Huschka.

Huschka zorgbeveiliger voert werkzaamheden uit achter de receptie

Een offerte op maat ontvangen?

Wit u ook nog deze week uw zorginstelling, ziekenhuis, verpleeghuis etc. laten beveiligen, openen- en sluiten door een zorgbeveiliger van Huschka Groep? Vraag dan direct een offerte op maat aan en verhoog de proactieve en preventieve veiligheid op de werkvloer!
Topklasse Beveiliging in Leiden

Voordelen van Zorgbeveiliging

Het inhuren van een zorgbeveiliger heeft meerdere voordelen:

 1. Het uitvoeren van toegangscontrole en bezoekersregistratie. Onze zorgbeveiligers houden in hun dagrapportage bij wie zij binnen hebben gelaten in uw zorginstelling. Maar ze kunnen ook ongewenste gasten buiten de deur houden.
 2. Het uitvoeren van interventies. Wij weten als geen ander dat de emoties soms hoog op kunnen lopen bij patiënten en bezoekers, daarom kunnen onze zorgbeveiligers uw medewerkers bijstaan in moeilijke en gevaarlijke situaties.
 3. Het uitvoeren van controlerondes op regelmatige en willekeurige tijden. Onze zorgbeveiligers lopen tijdens hun dienst meerdere controlerondes om de veiligheid in en rondom uw zorginstelling te garanderen. U kunt zelf bepalen hoeveel controlerondes er tijdens een dienst gelopen worden. Wij maken deze inzichtelijk in de dagrapportages met behulp van klokpunten.
 4. Het bijhouden van porto/telefoon- en sleutel uitgifte. Onze zorgbeveiligers verwerken alle uitgiftes in hun dagrapportage, hierdoor weet u precies wie wat nog in zijn bezit heeft.
 5. Het uitvoeren van brandrondes om brandgevaar te voorkomen. Onze zorgbeveiligers controleren of er brandgevaarlijke situaties zijn.
 6. Het uitvoeren van EHBO bij ongevallen. Al onze bouwbeveiligers zijn in het bezit van een geldig BHV en VCA certificaat en kunnen direct eerste hulpverlening bieden bij ongevallen. Dit scheelt fysiek letsel en zelfs levens!
Huschka zorgbeveiliger met porto in de hand

Onze overige objectbeveiligingsdiensten

Huschka Bouwbeveiliging

Bouwbeveiliging

Een veilige bouwplaats voor iedereen! Voorkom onnodige schade, diefstal en overlast op uw bouwplaats.
Huschka Winkelbeveiliging

Winkelbeveiliging

Bescherm uw klanten en personeel tegen diefstal, vandalisme, overlast en overige calamiteiten!

Dagrapportages op 1 plek

Alle dagrapportages van onze zorgbeveiligers zijn ten alle tijden inzichtelijk in het klantenportaal van Huschka Groep. Hierdoor heeft u altijd inzicht in de bezoekerslijsten, sleuteluitgifte, interventies, controlerondes etc. van u zorginstelling. In het klanten portaal kunt u nog veel meer zien, zoals: klachten, documenten, afspraken, instructies, facturen etc.

De kwaliteit van onze zorgbeveiliging

Kwaliteit van onze zorgbeveiligers staat bij ons op nummer 1. Daarom sturen wij 4 keer per jaar een klanttevredenheidsonderzoek. Hierin kunt u aangeven of u tevreden bent met onze zorgbeveiliging. Een verbeterpunt op een negatieve beoordeling leidt altijd tot een verbeteringstraject. Waardoor wij de kwaliteit van onze zorgbeveiliging in de toekomst kunnen verbeteren.

Service van Huschka Groep

Huschka Groep is al jaren uw specialist in verschillende beveiligingsdiensten, zoals: alarmopvolging, camerabeveiliging, mobiele surveillance, winkelbeveiliging, bouwbeveiliging, beheer brandmeldinstallatie en beheer blusmiddelen etc. De reden dat wij uw veiligheid specialist zijn is het volgende:

 • Wij zijn 24/7 bereikbaar!
 • U beschikt altijd over 1 aanspreekpunt.
 • Wij zijn altijd transparant in onze werkzaamheden.
 • Betrouwbare en regionale beveiliging.
 • Wij zijn onafhankelijk.

Wat onze klanten zeggen

Huschka Groep is de beveiligings partner van 3000+ tevreden opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers hebben allemaal hun eigen verhaal en deze delen wij graag met u. Daarnaast voorzien wij al onze opdrachtgevers graag met een beveiligings advies op maat! Op deze pagina kunt u alle referenties van onze opdrachtgevers lezen!

Huschka klant Safelocker

SafelockerGerrit Splinter

Huschka verzorgt bij ons de camerabeveiliging, hier zijn wij zeer tevreden over. In het begin waren er wat technische problemen maar met de hulp van Huschka zijn deze netjes opgelost.
Huschka klant Buy SPRY

BuySpryAernout Willems

'Wij zijn zeer tevreden over de camerabeveiliging van Huschka Groep. Het contact met de operators verloopt soepel en ze zijn 24/7 bereikbaar. Daarentegen zien wij vaak de collectieve surveillance bij ons op het terrein controlerondes rijden, dit geeft een fijn en veilig gevoel.
Huschka klant Raamwerk

Stichting Het RaamwerkHoofd BHV

Bij Huschka nemen wij diverse trainingen af; BHV basis- en herhalingstrainingen, BLS en Kleine blusmiddelen. De trainingen zijn zo ingericht dat ze volledig passen bij onze organisatie.
Wij zijn enorm tevreden over de relatie die we hebben met Huschka. Fijn en snel contact, goede samenwerking en ervaren trainers.
Wij raden Huschka iedereen aan!
Huschka klant Naturalis

Marcel Ravensbergen, Veiligheidscoördinator Museum NaturalisMuseum Naturalis Leiden

“Museum Naturalis neemt sinds 2018 veiligheidscursussen af bij veiligheidsopleidingen, Huschka Safety Services. De BHV-EHBO instructeurs zijn altijd goed gemotiveerd en spelen goed in op de wensen van de klant. De administratie is ook goed op orde o.a. snel antwoordt op al je vragen, telefonisch bereik, certificering, planning en de leslocaties zijn altijd up-to-date.”
Huschka klant KOK Kinderopvang

Justin GublerKOK Kinderopvang Katwijk

“Met KOK Kinderopvang maken wij al jaren naar volle tevredenheid gebruik van de EHK en BHV cursussen bij Huschka Safety Services. Dit doen wij incompany en laten onze medewerkers zichzelf inschrijven via het systeem van Huschka. Dus wij hebben er zelf weinig omkijken naar en Huschka regelt het voor ons. Hiernaast erg fijne contactpersonen en bekwame instructeurs.”
Huschka klant Zorg en Zekerheid

Ploegleiders BHVZorg en Zekerheid Leiden

“Sinds vele jaren maken wij tot volle tevredenheid gebruik van de trainingsmogelijkheden van Huschka. Zo verzorgen zij voor ons de trainingen BHV voor al onze BHV-ers. Dit doen we soms op locatie bij Huschka, maar ook is de mogelijkheid er voor ‘onsite’ zoals wij dat meestal laten verzorgen. We hebben de trainingen AED/BLS afgenomen die we aangeboden hebben aan vele collega’s, maar ook de opleidingen voor (herhaling) BHV en ploegleider verzorgen ze voor ons.”
Huschka klant sportfondsen

Kees KoningsSportfondsen Leiderdorp

“Huschka is een opleidingsinstituut waar je personeel wordt opgeleid onder een hoge kwaliteit. Het contact als organisatie met de opleider verloopt altijd goed. Mocht er maatwerk nodig zijn, zullen zij altijd zoeken naar een oplossing hiervoor. Om deze reden zouden wij voor geen goud met een andere organisatie in zee willen.”
Huschka klant de Kinderhaven

Ans de HaasKinderopvang en BSO De Kinderhaven Leiden

“Via Huschka nemen wij al jaren de opleidingen Eerste Hulp bij werken met Kinderen (EHK) en BHV af. De theorie van E-Learning gemakkelijk thuis en op locatie de praktijk. Dit tot tevredenheid van alle medewerkers.”