EHBO bij werken met kinderen cursus

Specialist in het verzorgen van EHBO cursussen bij kinderen

Als u kiest voor de cursus EHBO met kinderen van Huschka dan wordt u in één dag door gespecialiseerde instructeurs opgeleid, zodat u de juiste hulp aan kinderen kan bieden tijdens een noodgeval.

Huschka eerste hulp bij ongelukken kit

Waarom EHBO voor kinderen?

Sinds 1 januari 2018 zijn peuterspeelzalen en kinderdagverblijven verplicht hun werknemers (volgens de wet IKK) op te leiden tot eerstehulpverleners. Als dit niet geregeld is dan riskeert u een hoge boete. Daarentegen kunt u met goed opgeleid personeel de veiligheid van kinderen verhogen. Uw medewerkers zijn dan goed voorbereid op ongevallen, behandelen van wonden etc. Tijdens de cursus EHBO bij werken met kinderen wordt uw personeel opgeleid om effectief te handelen bij het verlenen van eerst hulp bij kinderen. Veder leren zij belangrijke signalen herkennen, reanimeren van kinderen en baby’s, communiceren met professionele hulpdiensten en eerste hulp verlenen aan kinderen. Hiernaast kunnen wij dit in combinatie met BHV verzorgen. Wilt u uw medewerkers ook door ons laten certificeren voor EHBO aan kinderen neem dan contact met ons op.

Huschka cursist leert hoe hij mond op mond beademing aan een kind moet geven

De inhoud van de cursus EHBO werken met kinderen

De cursus EHBO bij werken met Kinderen bestaat uit een Basiscursus en een Herhalingscursus. De Basiscursus is een cursus van 2 dagdelen en een herhalingscursus van 1 dagdeel. Tevens bieden wij deze aan met E-Learning. Tijdens deze cursus worden meerdere onderwerpen besproken. Het eerste onderdeel bestaat uit de vier stappen van EHBO, hier wordt alles geleerd over de theorie van het verlenen van eerst hulp bij kinderen. Van het behandelen van schaafwonden tot het om gaan met ontwrichting en bod breuken. Hierna wordt nog extra aandacht gegeven aan het handelen tijdens een medische noodsituatie. Als laatste wordt de geleerde theorie geoefend in de praktijk. Denk hierbij aan het reanimeren van speciale poppen en verbinden van wonden etc. Als de EHBO cursus met een voldoende wordt afgesloten loopt iedereen aan het eind van de training gecertificeerd de deur uit.

Huschka EHBO cursist leert om verband aan te leggen

Makkelijk, leuk en snel

Met de cursus EHBO bij werken met kinderen van Huschka wordt uw personeel in een dag goed opgeleid om een groot verschil te maken bij een calamiteit. Als de cursus met een voldoende wordt afgesloten loopt iedereen aan het einde van de dag gecertificeerd de deur uit. Schrijf daarom direct uw personeel in voor de cursus EHBO bij werken met kinderen en bevorder de veiligheid voor de kinderen op de werkvloer. Wilt u een incompany EHBO cursus, dan kunt u contact met ons opnemen.

Voor wie is de EHBO voor kinderen cursus?

De cursus EHBO bij werken met kinderen is voor iedereen die werkzaam is bij een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, basisschool, etc. Daarnaast is deze training er uiteraard ook voor ouders die jonge kinderen hebben. Eigenlijk is deze cursus voor iedereen die werkt met kinderen en die in staat wil zijn om eerste hulp te verlenen in het geval van een ongeval.

Wat kunt u na cursus EHBO bij kinderen?

Na het volgen van de cursus EHBO bij kinderen kunt uw personeel het volgende:

  • De cursist is in staat om signalen van een dreigende calamiteit te herkennen.
  • De cursist kan levensreddende handelingen, zoals reanimeren, toepassen bij kinderen.
  • De cursist is in staat om eerste hulp te verlenen aan kinderen.
  • De cursist is in staat om op een goede manier te communiceren met de hulpdiensten.
  • De cursist is in staat om binnen u organisatie op te treden als eerstehulpverlener.
Huschka instructeur laat zien hoe je een AED moet gebruiken

Alle certificaten op 1 plek!

Nadat een cursist de cursus EHBO bij werken met kinderen met een voldoende heeft afgerond ontvangt u het certificaat in het klantenportaal van Huschka en in uw mailbox. Hierdoor heeft u altijd inzicht in de certificaten van uw personeel. Maar u kunt nog veel meer zien in het klantenportaal, zoals: klachten, afspraken, facturen, etc.

Kwalitatief hoge trainingen

De kwaliteit van onze cursus EHBO bij werken met kinderen staat bij ons altijd op de eerste plek. Ten eerste zijn al onze instructeurs gecertificeerd en hebben zij jarenlange ervaring, waardoor zij precies weten hoe zij een EHBO training moeten geven. Ten tweede houden wij na elke cursus een klanttevredenheidsonderzoek. Hierin kunt u aangeven of u tevreden met ons bent. Als er verbeterpunt zijn dan horen wij deze graag, hierdoor kunnen wij onze EHBO cursussen nog beter maken.

Service van Huschka Groep

Huschka Groep is al jaren de specialist in verschillende veiligheidsopleidingen, zoals: BHV herhaling, Basis BHV, VCA basis/VOL, beheer brandmeldinstallatie en nog veel meer. Veder zijn wij uw opleiding specialist door verschillende redenen:

  • Wij maken altijd een opleidingsplan op maat!
  • Wij zijn altijd transparant in onze opleidingen.
  • U beschikt altijd over 1 aanspreekpunt.
  • Wij zijn onafhankelijk.
  • Wij zijn 24/7 bereikbaar!
Huschka instructeur laat zien hoe je een baby moet reanimeren

Wat onze klanten zeggen

Huschka Groep is de beveiligingspartner van 3000+ tevreden opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers hebben allemaal hun eigen verhaal en deze delen wij graag met u. Daarnaast voorzien wij al onze opdrachtgevers graag met een beveiligingsadvies op maat! Op deze pagina kunt u alle referenties van onze opdrachtgevers lezen!

Huschka klant Raamwerk

Stichting Het RaamwerkHoofd BHV

Bij Huschka nemen wij diverse trainingen af; BHV basis- en herhalingstrainingen, BLS en Kleine blusmiddelen. De trainingen zijn zo ingericht dat ze volledig passen bij onze organisatie.
Wij zijn enorm tevreden over de relatie die we hebben met Huschka. Fijn en snel contact, goede samenwerking en ervaren trainers.
Wij raden Huschka iedereen aan!
Huschka klant Naturalis

Marcel Ravensbergen, Veiligheidscoördinator Museum NaturalisMuseum Naturalis Leiden

“Museum Naturalis neemt sinds 2018 veiligheidscursussen af bij veiligheidsopleidingen, Huschka Safety Services. De BHV-EHBO instructeurs zijn altijd goed gemotiveerd en spelen goed in op de wensen van de klant. De administratie is ook goed op orde o.a. snel antwoordt op al je vragen, telefonisch bereik, certificering, planning en de leslocaties zijn altijd up-to-date.”
Huschka klant KOK Kinderopvang

Justin GublerKOK Kinderopvang Katwijk

“Met KOK Kinderopvang maken wij al jaren naar volle tevredenheid gebruik van de EHK en BHV cursussen bij Huschka Safety Services. Dit doen wij incompany en laten onze medewerkers zichzelf inschrijven via het systeem van Huschka. Dus wij hebben er zelf weinig omkijken naar en Huschka regelt het voor ons. Hiernaast erg fijne contactpersonen en bekwame instructeurs.”
Huschka klant Zorg en Zekerheid

Ploegleiders BHVZorg en Zekerheid Leiden

“Sinds vele jaren maken wij tot volle tevredenheid gebruik van de trainingsmogelijkheden van Huschka. Zo verzorgen zij voor ons de trainingen BHV voor al onze BHV-ers. Dit doen we soms op locatie bij Huschka, maar ook is de mogelijkheid er voor ‘onsite’ zoals wij dat meestal laten verzorgen. We hebben de trainingen AED/BLS afgenomen die we aangeboden hebben aan vele collega’s, maar ook de opleidingen voor (herhaling) BHV en ploegleider verzorgen ze voor ons.”
Huschka klant sportfondsen

Kees KoningsSportfondsen Leiderdorp

“Huschka is een opleidingsinstituut waar je personeel wordt opgeleid onder een hoge kwaliteit. Het contact als organisatie met de opleider verloopt altijd goed. Mocht er maatwerk nodig zijn, zullen zij altijd zoeken naar een oplossing hiervoor. Om deze reden zouden wij voor geen goud met een andere organisatie in zee willen.”
Huschka klant de Kinderhaven

Ans de HaasKinderopvang en BSO De Kinderhaven Leiden

“Via Huschka nemen wij al jaren de opleidingen Eerste Hulp bij werken met Kinderen (EHK) en BHV af. De theorie van E-Learning gemakkelijk thuis en op locatie de praktijk. Dit tot tevredenheid van alle medewerkers.”