Hart voor uw veiligheid

Een integrale oplossing voor al uw veiligheidsproblemen

Huschka Groep levert een integraal beveiligingspakket op maat aan in de regio Leiden, Haaglanden, Duin- en Bollestreek, Alphen aan den Rijn, Westland en Het Groene Hart.

Huschka directeur staat bij drie elektrische auto's

Huschka Groep

Huschka is in de regio Zuid-Holland de specialist in al uw beveiligingsdiensten. Wij zorgen hiervoor middels het uitvoeren van alarmopvolging, mobiele surveillance, objectbeveiliging, camerabewaking en het beheer van de brandmeldinstallatie. Bij het uitvoeren van al onze beveiligingsdiensten staat snelheid, kennis en kunde centraal en dit allemaal tegen een betaalbare prijs. Dit maken wij mogelijk door innovatie in het operationele proces en duurzaamheid in het wagenpark. Al onze alarm- en surveillance auto’s zijn namelijk 100% elektrisch!

In samenwerking met onze medewerkers leveren wij ook maatschappelijk een bijdrage. Huschka plaatst namelijk AED’s in het openbaar, stimuleert bedrijven om hun AED buiten op te hangen en al onze surveillanten zijn burgerhulpverlener.

Zowel zakelijk als privé zijn wij de specialist in beveiligingsdiensten.

Huschka beveiliging in Leiden.

Wie zijn wij?

Wanneer u nou alleen een beveiliger nodig heeft of beschikt over een beveiligingsvraagstuk, wij staan altijd direct voor u klaar. Huschka Groep heeft namelijk jarenlange ervaring in verschillende beveiligingsdiensten door heel het land. Van mobiele surveillance tot objectbeveiliging en van alarmopvolging tot camerabewaking. Het maakt bij ons niet uit of het nu gaat om de veiligheid van uw gebouw, terrein, medewerkers, gasten of iets heel anders, wij hebben de juiste oplossing voor uw beveiligingsprobleem. Dit kunnen wij realiseren omdat wij altijd inspelen op veranderingen in de veiligheidswereld en wij werken met de nieuwste technieken.

Het uitvoeren van beveiligingsdiensten is geen momentopname, daarom vinden wij het belangrijk dat wij 24/7 voor u klaar staan! Dit betekent dat wij altijd met u mee denken, adviseren, snel kunnen schakelen en wij komen ten alle tijden onze afspraken na.  Dit is dan ook de reden dat wij een betrouwbare veiligheidspartner zijn.

Huschka objectbeveiliger controleronde

Gediplomeerde beveiligers

Om ervoor te zorgen dat wij alleen maar beveiliging van hoge kwaliteit aanbieden, werken wij uitsluitend met gediplomeerde en goed opgeleide beveiligers. Daarnaast worden onze beveiligers non-stop getraind op calamiteiten, hospitality, de-escalatie en profiling. Hierdoor weten zij in elke situatie precies wat ze moeten doen. Als laatste is de visie van Huschka om vanuit een klantvriendelijke en transparante manier te werk te gaan.

Huschka Groep is de veiligheid specialist op het gebied van verschillende beveiligingsdiensten: van objectbeveiliging, mobiele surveillance, alarmopvolging en videotoezicht tot beheer brandmeldinstallatie en beheer blusmiddelen. Maak gebruik van een van onze beveiligingsdiensten en profiteer van:

  • 100% inzetbaarheid;
  • 24/7 bereikbaar;
  • Gediplomeerde en getrainde beveiligers;
  • Al uw beveiligingsdiensten ondergebracht bij een bedrijf.

 

Beveiligingsdiensten inhuren bij Huschka Groep

Bij Huschka Groep werken wij met een team van 200 gediplomeerde, vaste beveiligers met jarenlange ervaring binnen alle uiteenlopende objecten.

Als beveiligingsbedrijf zijn we gecertificeerd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie en voldoen we aan alle normen van het Keurmerk Beveiliging, EN-50518 en de ISO 9001. Wij zijn inzetbaar voor zowel kleine als grote beveiligingsopdrachten. Al onze beveiligingsdiensten worden op maat bij u in de regio aangeboden. U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten: mobiele surveillance, alarmopvolging, camerabeveiliging, objectbeveiliging, bouwbeveiliging, winkelbeveiliging, beheer brandmeldinstallatie, beheer blusmiddelen en verschillende veiligheidsopleidingen.

Snelheid, kennis en kunde

Binnen uw regio draagt Huschka zorg voor uw veiligheid middels alarm -en storingsopvolgingen van alarmen. Snelheid, kennis en kunde tegen een betaalbare prijs staat hierbij voorop. Dit maken wij mogelijk door innovatie in het operationele proces en duurzaamheid in het wagenpark. In samenwerking met onze medewerkers leveren wij maatschappelijk ook een bijdrage. Vanuit Huschka plaatsen wij AED’s in het openbaar, stimuleren wij bedrijven hun AED buiten te hangen en zijn onze surveillanten burgerhulpverlener.

Zowel zakelijk als prive hebben wij Hart voor uw Veiligheid.

Kernwaarden

Huschka heeft meerdere kernwaarden en wij houden hier ons ook aan!

  • We zijn integer en transparant.
  • We geven om elkaar.
  • We geven om onze klanten.
  • We geven om onze omgeving.
  • We geven om onze leveranciers.
  • We geven om onze aandeelhouders.

Missie & Visie

Actief in de regio Haaglanden

De snelste alarmopvolging

Duurzame veiligheid

Hart voor uw veiligheid

24/7 bereikbaar!

Menselijk

Duurzaamheid

Lean & Grean Star

Ruim 38% CO2 reductie en 9.000 liter minder brandstof verbruikt! Het Lean & Green programma kent de Star Award toe aan deelnemers die aantoonbaar de eerste programma doelstelling hebben gerealiseerd: minimaal 20% CO2 reductie in een periode van 5 jaar, gemeten in CO2 / FTE. Huschka heeft de doelstelling binnen één jaar gerealiseerd, ruim 38% CO2 reductie en 9.000 liter minder brandstof verbruikt in 2015 t.o.v. 2014, door de slimme inzet van elektrische voertuigen. Huschka is hiermee de achtste Star Award winnaar.

Huschka Directeur duurzaamheid lean green

Wat onze klanten zeggen

Huschka Groep is de beveiligings partner van 3000+ tevreden opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers hebben allemaal hun eigen verhaal en deze delen wij graag met u. Daarnaast voorzien wij al onze opdrachtgevers graag met een beveiligings advies op maat! Op deze pagina kunt u alle referenties van onze opdrachtgevers lezen!

Huschka klant Safelocker

SafelockerGerrit Splinter

Huschka verzorgt bij ons de camerabeveiliging, hier zijn wij zeer tevreden over. In het begin waren er wat technische problemen maar met de hulp van Huschka zijn deze netjes opgelost.
Huschka klant Buy SPRY

BuySpryAernout Willems

'Wij zijn zeer tevreden over de camerabeveiliging van Huschka Groep. Het contact met de operators verloopt soepel en ze zijn 24/7 bereikbaar. Daarentegen zien wij vaak de collectieve surveillance bij ons op het terrein controlerondes rijden, dit geeft een fijn en veilig gevoel.
Huschka klant Raamwerk

Stichting Het RaamwerkHoofd BHV

Bij Huschka nemen wij diverse trainingen af; BHV basis- en herhalingstrainingen, BLS en Kleine blusmiddelen. De trainingen zijn zo ingericht dat ze volledig passen bij onze organisatie.
Wij zijn enorm tevreden over de relatie die we hebben met Huschka. Fijn en snel contact, goede samenwerking en ervaren trainers.
Wij raden Huschka iedereen aan!
Huschka klant Naturalis

Marcel Ravensbergen, Veiligheidscoördinator Museum NaturalisMuseum Naturalis Leiden

“Museum Naturalis neemt sinds 2018 veiligheidscursussen af bij veiligheidsopleidingen, Huschka Safety Services. De BHV-EHBO instructeurs zijn altijd goed gemotiveerd en spelen goed in op de wensen van de klant. De administratie is ook goed op orde o.a. snel antwoordt op al je vragen, telefonisch bereik, certificering, planning en de leslocaties zijn altijd up-to-date.”
Huschka klant KOK Kinderopvang

Justin GublerKOK Kinderopvang Katwijk

“Met KOK Kinderopvang maken wij al jaren naar volle tevredenheid gebruik van de EHK en BHV cursussen bij Huschka Safety Services. Dit doen wij incompany en laten onze medewerkers zichzelf inschrijven via het systeem van Huschka. Dus wij hebben er zelf weinig omkijken naar en Huschka regelt het voor ons. Hiernaast erg fijne contactpersonen en bekwame instructeurs.”
Huschka klant Zorg en Zekerheid

Ploegleiders BHVZorg en Zekerheid Leiden

“Sinds vele jaren maken wij tot volle tevredenheid gebruik van de trainingsmogelijkheden van Huschka. Zo verzorgen zij voor ons de trainingen BHV voor al onze BHV-ers. Dit doen we soms op locatie bij Huschka, maar ook is de mogelijkheid er voor ‘onsite’ zoals wij dat meestal laten verzorgen. We hebben de trainingen AED/BLS afgenomen die we aangeboden hebben aan vele collega’s, maar ook de opleidingen voor (herhaling) BHV en ploegleider verzorgen ze voor ons.”
Huschka klant sportfondsen

Kees KoningsSportfondsen Leiderdorp

“Huschka is een opleidingsinstituut waar je personeel wordt opgeleid onder een hoge kwaliteit. Het contact als organisatie met de opleider verloopt altijd goed. Mocht er maatwerk nodig zijn, zullen zij altijd zoeken naar een oplossing hiervoor. Om deze reden zouden wij voor geen goud met een andere organisatie in zee willen.”
Huschka klant de Kinderhaven

Ans de HaasKinderopvang en BSO De Kinderhaven Leiden

“Via Huschka nemen wij al jaren de opleidingen Eerste Hulp bij werken met Kinderen (EHK) en BHV af. De theorie van E-Learning gemakkelijk thuis en op locatie de praktijk. Dit tot tevredenheid van alle medewerkers.”