Objectbeveiliging

Een hoog veiligheidsgevoel op de werkvloer door jarenlange ervaring

Met objectbeveiliging van Huschka Groep zorgt u ervoor dat uw bedrijf altijd beveiligd is tegen vandalisme, diefstal of andere calamiteiten die zich binnen- en buiten kantooruren kunnen voordoen. Wij zijn werkzaam in de regio Leiden, Duin- en Bollestreek, Alphen aan den Rijn, Haaglanden, Westland en Het Groene Hart.

Huschka objectbeveiliger spreek in porto

Objectbeveiliging van Huschka

Huschka Groep is uw specialist op het gebied van objectbeveiliging. Wij zijn te vinden in de regio Leiden, Duin– en Bollenstreek, Haaglanden, Alphen aan den Rijn, Westland en Het Groene Hart. Als u kiest voor onze objectbeveiliging dan wordt u bedrijfspand persoonlijk en op maat beveiligd. De objectbeveiliger zorgt ervoor dat iedereen op de werkvloer ten alle tijden een veilig gevoel heeft. Dit doet hij door het uitvoeren van portier- en receptiediensten, het lopen van verschillende controlerondes, het lopen van de brand-en sluitronde, het bijhouden van een bezoekerslijst, etc. Hierdoor is uw bedrijfspand altijd goed beveiligd tegen vandalisme, diefstel en overlast! Wilt u meer weten over onze objectbeveiliging en de mogelijkheden? neem da contact met ons op!

Huschka objectbeveiliger achter receptiebalie

Voordelen van objectbeveiliging

Als uw de beveiliging van uw bedrijfspand overlaat aan de objectbeveiliging van Huschka Groep, dan weet u zeker dat iedereen op de werkvloer veilig is en zich veilig voelt. Huschka levert namelijk alleen maar gediplomeerde objectbeveiligers die door jaren lange ervaring precies weten wat ze moeten doen. Onze objectbeveiligers zorgen voor preventieve en proactieve veiligheid binnen uw organisatie. Dit doen zij door het uitvoeren van verschillende werkzaamheden, zoals het lopen van interne- en externe controlerondes, het uitvoeren van portier- en receptiediensten, het uitvoeren van een interventie, het lopen van een brand- en sluitronde, etc. Dus wilt u uw medewerkers, bezoekers, eigendommen en bedrijf beschermen tegen vandalisme, diefstal, overlast of andere calamiteiten die zich binnen- en buiten kantooruren kunnen voordoen? Kies dan voor de dan een objectbeveiliging van Huschka.

Huschka objectbeveiliger voert dienstverlening uit achter de balie.

Een offerte op maat ontvangen?

Wit u ook nog deze week uw bedrijfspand, parkeergarage, bouwplaats, winkelcentrum, school of zorginstelling laten beveiligen, openen- en sluiten door een objectbeveiliger van Huschka? Vraag dan direct een offerte op maat aan en verhoog het veiligheidsgevoel op de werkvloer!
Huschka objectbeveiliger controleronde

Wat levert objectbeveiliging op?

Het inhuren van objectbeveiliging levert meerdere voordelen op:

  1. Het uitvoeren van receptiediensten, toegangscontrole en bezoekersregistratie. Werkt u ook met een receptie om bezoekers welkom te heten, dan is een objectbeveiliger ideaal. Onze objectbeveiligers zijn namelijk het visitekaartje voor uw pand. Zij verwelkomen elke gast vriendelijk, maar ze kunnen ook ongewenste gasten buiten de deur houden.
  2. Het uitvoeren van controlerondes op regelmatige en willekeurige tijden. Onze objectbeveiligers lopen tijdens hun dienst meerdere controlerondes om de veiligheid in en rondom het pand te garanderen. Als klant van Huschka kunt u zelf bepalen hoeveel controlerondes een objectbeveiliger per dienst moet lopen!
  3. Het uitvoeren van brand- en sluitrondes om calamiteiten buiten kantoortijden te voorkomen. Onze objectbeveiligers controleren of alle deuren en ramen goed afgesloten zijn en of er brandgevaarlijke situaties zijn. Hierdoor kunt u uw pand altijd met een gerust hart achterlaten.
  4. Het uitvoeren van EHBO bij ongevallen. Al onze objectbeveiligers zijn in het bezit van een geldig bhv certificaat en kunnen direct hulpverlening bieden bij ongevallen. Hierdoor is er altijd iemand in de buurt die kan helpen bij een noodgeval.
Huschka Winkelbeveiliger surveilleert door winkelcentrum

Onze overige objectbeveiligingsdiensten

Huschka Bouwbeveiliging

Bouwbeveiliging

Een veilige bouwplaats voor iedereen! Voorkom diefstal, schades en vertraging op uw bouwplaats.
Huschka Winkelbeveiliging

Winkelbeveiliging

Bescherm uw klanten en personeel tegen diefstal, vandalisme, overlast en overige calamiteiten!

Zorgeloos beveiligd met objectbeveiliging

Als u een objectbeveiliger inzet dan beschermt hij of zij uw bedrijf binnen en buiten kantoortijden tegen vernielingen, diefstal, ect. Onze objectbeveiligers beveiligen uw kantoorpanden, musea, zorginstellingen, winkels, bedrijventerreinen en andere objecten. Dit doen wij om op regelmatige en willekeurige tijden controlerondes uit te voeren in en rondom uw pand. Verder zijn al onze objectbeveiligers opgeleid om verdachte en gevaarlijke situaties in te schatten.

Door het adequaat reageren van onze objectbeveiligers blijft uw terrein, eigendom en pand beschermd. Zelfs als u pand over een alarmsysteem beschikt is het handig om een objectbeveiliger in te huren. Zij kunnen dan direct naar de locatie gaan waar het alarm zich voordoet. Als u dit zelf doet dan kan u gevaar lopen, aangezien hier meerdere risico’s mee gepaard gaan. Dit kunt u dus beter aan onze getrainde objectbeveiligers overlaten. Dus wilt u uw medewerkers, bezoekers, eigendommen en bedrijf beveiligen tegen schade, geweld en diefstal? Neem dan contact met ons op voor objectbeveiliging op maat.

 

Objectbeveiliging rapportages zichtbaar op 1 plek

Alle rapportages van onze objectbeveiligers zijn inzichtelijk in het klantenportaal van Huschka Groep. Hierdoor heeft u ten alle tijden inzicht in de beveiliging van u pand. In het klanten portaal kunt u nog veel meer zien, zoals: klachten, documenten, afspraken, instructies, facturen etc.

De kwaliteit van onze objectbeveiligers

Kwaliteit van onze objectbeveiligers staat bij ons op nummer 1. Daarom sturen wij 4 keer per jaar een klanttevredenheidsonderzoek. Hierin kunt u aangeven of u tevreden bent met onze objectbeveiliging. Een verbeterpunt op een negatieve beoordeling leidt altijd tot een verbeteringstraject. Waardoor wij de kwaliteit van onze objectbeveiliging in de toekomst kunnen verbeteren.

Service van Huschka Groep

Huschka Groep is al jaren uw specialist in verschillende beveiligingsdiensten, zoals: mobiele surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, camerabewaking, diverse veiligheidsopleidingen etc. De reden dat wij uw veiligheid specialist zijn is het volgende:

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar!
  • U beschikt altijd over 1 aanspreekpunt.
  • Wij zijn altijd transparant in onze werkzaamheden.
  • Betrouwbare en regionale beveiliging.
  • Wij zijn onafhankelijk.

 

Wat onze klanten zeggen

Huschka Groep is de beveiligings partner van 3000+ tevreden opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers hebben allemaal hun eigen verhaal en deze delen wij graag met u. Daarnaast voorzien wij al onze opdrachtgevers graag met een beveiligings advies op maat! Op deze pagina kunt u alle referenties van onze opdrachtgevers lezen!

Huschka klant Safelocker

SafelockerGerrit Splinter

Huschka verzorgt bij ons de camerabeveiliging, hier zijn wij zeer tevreden over. In het begin waren er wat technische problemen maar met de hulp van Huschka zijn deze netjes opgelost.
Huschka klant Buy SPRY

BuySpryAernout Willems

'Wij zijn zeer tevreden over de camerabeveiliging van Huschka Groep. Het contact met de operators verloopt soepel en ze zijn 24/7 bereikbaar. Daarentegen zien wij vaak de collectieve surveillance bij ons op het terrein controlerondes rijden, dit geeft een fijn en veilig gevoel.
Huschka klant Raamwerk

Stichting Het RaamwerkHoofd BHV

Bij Huschka nemen wij diverse trainingen af; BHV basis- en herhalingstrainingen, BLS en Kleine blusmiddelen. De trainingen zijn zo ingericht dat ze volledig passen bij onze organisatie.
Wij zijn enorm tevreden over de relatie die we hebben met Huschka. Fijn en snel contact, goede samenwerking en ervaren trainers.
Wij raden Huschka iedereen aan!
Huschka klant Naturalis

Marcel Ravensbergen, Veiligheidscoördinator Museum NaturalisMuseum Naturalis Leiden

“Museum Naturalis neemt sinds 2018 veiligheidscursussen af bij veiligheidsopleidingen, Huschka Safety Services. De BHV-EHBO instructeurs zijn altijd goed gemotiveerd en spelen goed in op de wensen van de klant. De administratie is ook goed op orde o.a. snel antwoordt op al je vragen, telefonisch bereik, certificering, planning en de leslocaties zijn altijd up-to-date.”
Huschka klant KOK Kinderopvang

Justin GublerKOK Kinderopvang Katwijk

“Met KOK Kinderopvang maken wij al jaren naar volle tevredenheid gebruik van de EHK en BHV cursussen bij Huschka Safety Services. Dit doen wij incompany en laten onze medewerkers zichzelf inschrijven via het systeem van Huschka. Dus wij hebben er zelf weinig omkijken naar en Huschka regelt het voor ons. Hiernaast erg fijne contactpersonen en bekwame instructeurs.”
Huschka klant sportfondsen

Kees KoningsSportfondsen Leiderdorp

“Huschka is een opleidingsinstituut waar je personeel wordt opgeleid onder een hoge kwaliteit. Het contact als organisatie met de opleider verloopt altijd goed. Mocht er maatwerk nodig zijn, zullen zij altijd zoeken naar een oplossing hiervoor. Om deze reden zouden wij voor geen goud met een andere organisatie in zee willen.”
Huschka klant de Kinderhaven

Ans de HaasKinderopvang en BSO De Kinderhaven Leiden

“Via Huschka nemen wij al jaren de opleidingen Eerste Hulp bij werken met Kinderen (EHK) en BHV af. De theorie van E-Learning gemakkelijk thuis en op locatie de praktijk. Dit tot tevredenheid van alle medewerkers.”