Beheer parkeergarage

Laat uw parkeergarage of parkeerplaats op afstand beheren

Huschka kunt uw parkeergarage of parkeerplaats op afstand beheren en bedienen. Zo kunnen onze operators uw slagbomen en speedgates op afstand openen. Hierdoor wordt een slagboom nooit meer zonder te betalen geopend. Daarnaast kunnen onze operators ook de camerabeelden uitkijken van uw parkeergarage, hierdoor is er 24/7 toezicht op uw parkeergarage.

Huschka operator controleert een camera melding.

Parkeerbeheer van Huschka

Als u beschikt over een parkeergarage of parkeerplaats dan is het van belang dat u de veiligheid van uw bezoekers kan garanderen. U wilt immers niet de parkeerders zich onveilig voelen in uw garage of dat zij angstig zijn om hun auto onbeheerd te laten staan. Veel parkeerders associëren een parkeergarage met een onveilige en donkere plek. Als u het beheer van uw parkeergarage op afstand door Huschka uit laat voeren dan neemt u deze onzekerheid direct weg. Wij maken dit mogelijk doordat onze operators 24/7 bereikbaar zijn. Hierdoor kunnen zij ten alle tijden uw bezoekers begeleiden. Daarnaast kunnen wij uw parkeerautomaten, slagbomen en speedgates op afstand bedienen. Als laatste kunnen onze operators de camerabeelden van uw parkeergarage of parkeerplaats uitkijken, hierdoor is er 24/7 toezicht en gaat de veiligheid en het veiligheidsgevoel omhoog. Wilt u meer informatie ontvangen over het parkeerbeheer van Huschka? Neem dan direct contact met ons op!

Huschka teamleider meldkamer werkzaamheden

Direct een offerte op maar ontvangen?

Wilt u ook deze week nog uw parkeergarage op afstand laten beheren door Huschka Groep? Vraag dan direct een offerte op maat aan en laat uw parkeergarage 24/7 beveiligen.
Huschka Groep meldkamer, alarmcentrale

Gerelateerde beveiligingsdiensten

Huschka Groep camerabeveiliging

Camerabeveiliging

Heterdaadkracht verhogen met 24/7 camerabeveiliging.
Huschka objectbeveiliger

Objectbeveiliging

Verhoog de veiligheid en het veiligheidsgevoel in en rondom uw parkeergarage en parkeerplaats.

Diensten van Huschka combineren

Als u verschillende diensten van Huschka Groep combineert dan weet u zeker dat uw parkeergarage of parkeerplaats volledig beveiligd is tegen vandalisme, schade, inbraak etc.

  1. Objectbeveiliging: Zoals u hierboven heeft kunnen lezen kunnen onze operators uw parkeergarage op afstand beheren. Maar als u de veiligheid en het veiligheidsgevoel nog hoger wilt krijgen dan is een objectbeveiliger op locatie perfect. Onze objectbeveiligers zorgen voor preventieve en proactieve veiligheid. Dit doen zij door het uitvoeren van verschillende werkzaamheden, zoals het lopen van interne- en externe controlerondes, het uitvoeren van portier- en receptiediensten, etc. Daarnaast kan de objectbeveiliger aangestuurd worden door de operator indien een verdachte situatie geconstateerd wordt. Als laatste kan de objectbeveiliger uw bezoekers direct fysiek ondersteunen.
  2. Digitale controleronde: Naast het beheren van u parkeergarage kunnen onze operators ook digitale controlerondes uitvoeren. Indien zij een verdacht situatie constateren kunnen zij de politie en de surveillant of objectbeveiliger direct aansturen. Daarnaast kunnen wij de camerabeelden live delen met de politie. Hierdoor wordt de heterdaadkracht hoger en is uw parkeergarage beter beschermt tegen vandalisme, inbraak en schade.
  3. Mobiele surveillance: Wilt u naast parkeerbeheer ook extra controlerendes uit laten voeren door onze surveillante? Wij kunnen meerdere keren per dag op regelmatige en willekeurige tijden een controleronde lopen.

 

Wilt u meer informatie over alle mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze beveiligingsspecialisten. Zij zullen aan de hand van uw wensen een voordelig beveiligingsplan opstellen.

Huschka operator handelt een camera alarm af.

Wat onze klanten zeggen

Huschka Groep is de beveiligingspartner van 3000+ tevreden opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers hebben allemaal hun eigen verhaal en deze delen wij graag met u. Daarnaast voorzien wij al onze opdrachtgevers graag met een beveiligingsadvies op maat! Op deze pagina kunt u alle referenties van onze opdrachtgevers lezen!

Huschka klant Safelocker

SafelockerGerrit Splinter

Huschka verzorgt bij ons de camerabeveiliging, hier zijn wij zeer tevreden over. In het begin waren er wat technische problemen maar met de hulp van Huschka zijn deze netjes opgelost.
Huschka klant Buy SPRY

BuySpryAernout Willems

'Wij zijn zeer tevreden over de camerabeveiliging van Huschka Groep. Het contact met de operators verloopt soepel en ze zijn 24/7 bereikbaar. Daarentegen zien wij vaak de collectieve surveillance bij ons op het terrein controlerondes rijden, dit geeft een fijn en veilig gevoel.
Huschka klant Raamwerk

Stichting Het RaamwerkHoofd BHV

Bij Huschka nemen wij diverse trainingen af; BHV basis- en herhalingstrainingen, BLS en Kleine blusmiddelen. De trainingen zijn zo ingericht dat ze volledig passen bij onze organisatie.
Wij zijn enorm tevreden over de relatie die we hebben met Huschka. Fijn en snel contact, goede samenwerking en ervaren trainers.
Wij raden Huschka iedereen aan!
Huschka klant Naturalis

Marcel Ravensbergen, Veiligheidscoördinator Museum NaturalisMuseum Naturalis Leiden

“Museum Naturalis neemt sinds 2018 veiligheidscursussen af bij veiligheidsopleidingen, Huschka Safety Services. De BHV-EHBO instructeurs zijn altijd goed gemotiveerd en spelen goed in op de wensen van de klant. De administratie is ook goed op orde o.a. snel antwoordt op al je vragen, telefonisch bereik, certificering, planning en de leslocaties zijn altijd up-to-date.”
Huschka klant KOK Kinderopvang

Justin GublerKOK Kinderopvang Katwijk

“Met KOK Kinderopvang maken wij al jaren naar volle tevredenheid gebruik van de EHK en BHV cursussen bij Huschka Safety Services. Dit doen wij incompany en laten onze medewerkers zichzelf inschrijven via het systeem van Huschka. Dus wij hebben er zelf weinig omkijken naar en Huschka regelt het voor ons. Hiernaast erg fijne contactpersonen en bekwame instructeurs.”
Huschka klant Zorg en Zekerheid

Ploegleiders BHVZorg en Zekerheid Leiden

“Sinds vele jaren maken wij tot volle tevredenheid gebruik van de trainingsmogelijkheden van Huschka. Zo verzorgen zij voor ons de trainingen BHV voor al onze BHV-ers. Dit doen we soms op locatie bij Huschka, maar ook is de mogelijkheid er voor ‘onsite’ zoals wij dat meestal laten verzorgen. We hebben de trainingen AED/BLS afgenomen die we aangeboden hebben aan vele collega’s, maar ook de opleidingen voor (herhaling) BHV en ploegleider verzorgen ze voor ons.”
Huschka klant sportfondsen

Kees KoningsSportfondsen Leiderdorp

“Huschka is een opleidingsinstituut waar je personeel wordt opgeleid onder een hoge kwaliteit. Het contact als organisatie met de opleider verloopt altijd goed. Mocht er maatwerk nodig zijn, zullen zij altijd zoeken naar een oplossing hiervoor. Om deze reden zouden wij voor geen goud met een andere organisatie in zee willen.”
Huschka klant de Kinderhaven

Ans de HaasKinderopvang en BSO De Kinderhaven Leiden

“Via Huschka nemen wij al jaren de opleidingen Eerste Hulp bij werken met Kinderen (EHK) en BHV af. De theorie van E-Learning gemakkelijk thuis en op locatie de praktijk. Dit tot tevredenheid van alle medewerkers.”