Beheer Brandmeldinstallatie

Specialist in het verzorgen van beheer brandmeldinstallatie cursussen

Als u kiest voor de beheer brandmeldinstallatie cursus van Huschka dan wordt u in één dag door gespecialiseerde instructeurs opgeleid tot een gecertificeerde beheerder brandmeldinstallatie

Huschka instructeur spreekt cursisten aan

Beheerder brandmeldinstallatie

Elke bedrijfspand dient over een brandmeldinstallatie te beschikken. Daarentegen dient deze BMC ook maandelijks beheerd te worden. Als u dit niet doet dan kunt u een hoge boete krijgen. U kunt ervoor kiezen om iemand binnen de organisatie hiervoor op te leiden of om het uit te besteden, bij ons kunt u voor beide terecht! Als u ervoor kiest om zelf iemand op te leiden dan dient deze persoon over een BBMI certificaat te beschikken. Deze behaalt hij door de cursus Beheerder Brandmeldinstallatie te volgen. Tijdens deze cursus wordt uw medewerker opgeleid tot beheerder BMC. Hierdoor is hij in staat om belangrijke controles en handeling uit te voeren aan uw brandmeldinstallatie, waardoor u de veiligheid van uw medewerkers kan garanderen.

Beheerder BMI controleert maandelijks de BMC.

De inhoud van de cursus beheerder BMC?

De cursus beheerder brandmeldinstallatie duurt één dag. Tijdens deze cursus worden alle taken van een beheerder BMC besproken en hoe u deze taken uitvoert. Ten eerste wordt de maandelijkse controle uitbundig besproken. Dit is namelijk een van de belangrijkste taken, omdat u hierdoor weet dat de BMC altijd werkt in het geval van een brand. Vervolgens worden de volgende onderwerpen besproken: Visuele controle installatie, controle van een doormelding en storing, etc. Aan het eind van de dag legt u een officieel examen af. Sluit u alles met een voldoende af, dan loopt u gecertificeerd de deur uit. Wilt u ook deze week nog uw BBMI certificaat halen? Neem dan contact met ons op.

Huschka cursist maakt een officieel BHV examen

Beheerder BMI

Makkelijk en snel een BBMI certificaat

Als u de cursus beheerder brandmeldinstallatie volgt dan wordt u in één dag goed opgeleid en loopt u aan het eind van de dag als gecertificeerde beheerder BMC de deur uit. Het behalen van uw BBMI certificaat was nog nooit zo leuk en makkelijk. Neem daarom direct contact met ons op en schrijf u vandaag nog in voor de cursus beheerder brandmeldinstallatie. Wij kunnen de beheerder BMC cursus ook incompany verzorgen.

Voor wie is de cursus beheerder brandmeldinstallatie?

De cursus beheerder brandmeldinstallatie is voor iedereen die binnen een bedrijf verantwoordelijk is voor het beheer van de BMI. Daarentegen is het beheer aan uw brandmeldinstallatie wettelijk verplicht.

Wat kunt u na de BMI cursus?

Na het volgen van de basis BHV cursus kunt uw personeel het volgende:

  • De cursist is in staat om de akoestische en optische indicatoren van de brandmeldinstallatie te controleren.
  • De cursist is in staat om brandweerpanelen en nevenpanelen te controleren.
  • De cursist is in staat om te controleren of de brandmelding of de storing melding binnenkomt bij de alarmcentrale.
  • De cursist is in staat om een visuele controle uit te voeren op de BMC, zoals is de BMC goed bevestigd en bereikbaar? Is het paneel van de BMC in goede staat?
  • De cursist is in staat om verschillende BMC’s te onderhouden.
Huschka beheerder BMC controleert visueel rookmelder

Onze overige veiligheidsopleidingen

Alle BBMI certificaten op 1 plek!

Nadat u de cursus beheerder brandmeldinstallatie met een voldoende heeft afgerond ontvangt u het certificaat in het klantenportaal van Huschka en in uw mailbox. Hierdoor heeft u altijd inzicht in uw BBMI certificaat. Maar u kunt nog veel meer zien in het klantenportaal van Huschka, zoals: klachten, afspraken, facturen, andere certificaten etc.

Kwalitatief hoge trainingen

De kwaliteit van onze cursus beheerder brandmeldinstallatie staat bij ons altijd op de eerste plek. Ten eerste zijn al onze instructeurs gecertificeerd en hebben zij jarenlange ervaring, waardoor zij precies weten hoe zij een beheerder BMC training moeten geven. Ten tweede houden wij na elke cursus een tevredenheidsonderzoek. Hierin kunt u aangeven of u tevreden bent met onze beheerder BMC cursus. Als er verbeterpunt zijn dan horen wij deze graag, hierdoor kunnen wij onze beheerder brandmeldinstallatie cursussen nog beter maken.

Service van Huschka Groep

Huschka Groep is al jaren de specialist in verschillende veiligheidsopleidingen, zoals: BHV herhaling, Basis BHV, EHBO voor kinderen, VCA Basis of VOL en nog veel meer. Veder zijn wij uw opleiding specialist door verschillende redenen:

  • Wij maken altijd een opleidingsplan op maat!
  • Wij zijn altijd transparant in onze opleidingen.
  • U beschikt altijd over 1 aanspreekpunt.
  • Wij zijn onafhankelijk.
  • Wij zijn 24/7 bereikbaar!
Huschka cursist controleert rookmelder

Wat onze klanten zeggen

Huschka Groep is de beveiligingspartner van 3000+ tevreden opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers hebben allemaal hun eigen verhaal en deze delen wij graag met u. Daarnaast voorzien wij al onze opdrachtgevers graag met een beveiligingsadvies op maat! Op deze pagina kunt u alle referenties van onze opdrachtgevers lezen!

Huschka klant Raamwerk

Stichting Het RaamwerkHoofd BHV

Bij Huschka nemen wij diverse trainingen af; BHV basis- en herhalingstrainingen, BLS en Kleine blusmiddelen. De trainingen zijn zo ingericht dat ze volledig passen bij onze organisatie.
Wij zijn enorm tevreden over de relatie die we hebben met Huschka. Fijn en snel contact, goede samenwerking en ervaren trainers.
Wij raden Huschka iedereen aan!
Huschka klant Naturalis

Marcel Ravensbergen, Veiligheidscoördinator Museum NaturalisMuseum Naturalis Leiden

“Museum Naturalis neemt sinds 2018 veiligheidscursussen af bij veiligheidsopleidingen, Huschka Safety Services. De BHV-EHBO instructeurs zijn altijd goed gemotiveerd en spelen goed in op de wensen van de klant. De administratie is ook goed op orde o.a. snel antwoordt op al je vragen, telefonisch bereik, certificering, planning en de leslocaties zijn altijd up-to-date.”
Huschka klant KOK Kinderopvang

Justin GublerKOK Kinderopvang Katwijk

“Met KOK Kinderopvang maken wij al jaren naar volle tevredenheid gebruik van de EHK en BHV cursussen bij Huschka Safety Services. Dit doen wij incompany en laten onze medewerkers zichzelf inschrijven via het systeem van Huschka. Dus wij hebben er zelf weinig omkijken naar en Huschka regelt het voor ons. Hiernaast erg fijne contactpersonen en bekwame instructeurs.”
Huschka klant Zorg en Zekerheid

Ploegleiders BHVZorg en Zekerheid Leiden

“Sinds vele jaren maken wij tot volle tevredenheid gebruik van de trainingsmogelijkheden van Huschka. Zo verzorgen zij voor ons de trainingen BHV voor al onze BHV-ers. Dit doen we soms op locatie bij Huschka, maar ook is de mogelijkheid er voor ‘onsite’ zoals wij dat meestal laten verzorgen. We hebben de trainingen AED/BLS afgenomen die we aangeboden hebben aan vele collega’s, maar ook de opleidingen voor (herhaling) BHV en ploegleider verzorgen ze voor ons.”
Huschka klant sportfondsen

Kees KoningsSportfondsen Leiderdorp

“Huschka is een opleidingsinstituut waar je personeel wordt opgeleid onder een hoge kwaliteit. Het contact als organisatie met de opleider verloopt altijd goed. Mocht er maatwerk nodig zijn, zullen zij altijd zoeken naar een oplossing hiervoor. Om deze reden zouden wij voor geen goud met een andere organisatie in zee willen.”
Huschka klant de Kinderhaven

Ans de HaasKinderopvang en BSO De Kinderhaven Leiden

“Via Huschka nemen wij al jaren de opleidingen Eerste Hulp bij werken met Kinderen (EHK) en BHV af. De theorie van E-Learning gemakkelijk thuis en op locatie de praktijk. Dit tot tevredenheid van alle medewerkers.”