Mobiele surveillance

Top kwaliteit door jarenlange ervaring en specialistische kennis

De mobiele surveillance specialist in de regio Leiden, Duin- en Bollestreek, Alphen aan den Rijn, Haaglanden, Westland en Het Groene Hart.

Huschka elektrische alarmopvolging auto staat geparkeerd

Mobiele surveillance in de regio

Huschka Groep is uw specialist op het gebied van mobiele surveillance. Wij zijn te vinden in de regio’s: Leiden, Duin– en Bollenstreek, Haaglanden, Westland en Het Groene Hart. Dankzij de mobiele surveillance van Huschka Groep laat u uw bedrijfspand met een gerust hart achter. De surveillant sluit het pand goed voor u af en zorgt ervoor dat geen enkel raam of deur open blijft staan. Daarnaast verzorgt de surveillant een snelle opvolging bij een alarmmelding. Hierdoor is uw bedrijfspand altijd 24/7 goed beveiligd! Dus wilt u uw bedrijfspand laten beveiligen tegen schade, inbraak en diefstal? Neem dan direct contact met ons op.

Huschka surveillant kijkt naar portofoon

Met mobiele surveillance zorgeloos beveiligd

Als uw de beveiliging van uw bedrijfspand aan de mobiele surveillance van Huschka Groep overlaat, dan bespaart u een hoop stress. Door onze jarenlange ervaring en specialistische kennis weten de mobiele surveillanten precies hoe zij dienen te handelen in elke situatie. De mobiele surveillanten van Huschka voeren meerdere taken uit, zoals het rijden van controlerondes, het open- en sluiten van het pand, het extra controleren van hotspots, het beveiligen van bedrijventerreinen en woonwijken en het uitvoeren van de alarmopvolging, als uw alarmsysteem afgaat dan zijn onze surveillante er als eerst bij. Dus als u kiest voor de mobiele surveillance van Huschka dan kunt u uw bedrijfspand met een gerust hart achter laten.

Beveiliging Leiden, beveiligingsbedrijf Leiden

Een offerte op maat ontvangen?

Wilt u ook nog deze week uw bedrijfspand, parkeergarage, bouwplaats of winkelcentrum laten beveiligen, openen- en sluiten door de mobiele surveillanten van Huschka? Vraag dan vandaag nog een offerte op maat aan en verhoog de heterdaadkracht rondom uw bedrijf.
Huschka surveillant staat tussen surveillanceauto's

Hoe werkt mobiele surveillance

Tijdens het intakegesprek bespreekt u met de teamleider mobiele surveillance welke beveiligingsdiensten u rondom uw bedrijfspand wilt hebben. Vervolgens worden deze afspraken vertaald tot werkinstructies voor de mobiele surveillanten. Van tevoren zal er een schouw plaatsvinden waarbij de teamleider samen met u het pand observeert.  Hierdoor weten de mobiele surveillanten precies welke taken zij uit moeten voeren bij uw pand, zoals het rijden van controlerondes, het open- en sluiten van het pand, het extra controleren van hotspots, etc. Vervolgens verwerkt de surveillant al zijn werkzaamheden in een rapport. Dit rapport ontvangt u direct in uw mailbox, hierdoor houdt u grip op uw beveiliging.

Voordelen van de mobiele surveillance

 1. Het uitvoeren van controlerondes op regelmatige en willekeurige tijden. Onze surveillanten kunnen tijdens hun dienst meerdere controlerondes rijden. Hierdoor kunt u veiligheid in en rondom uw bedrijfspand realiseren. Wij maken deze controlerondes inzichtelijk met behulp van klokpunten.
 2. Het uitvoeren van open – en sluitrondes. Hiermee weet u zeker dat u bedrijfspand op een veilige en de juiste manier geopend en gesloten wordt. Dit voorkomt een hoop gestress en gedoe.
 3. Het rijden van alarmmeldingen. Als uw alarmsysteem afgaat dan krijgen onze surveillanten een melding en rijden zij gelijk aan. Hierdoor kunt u onnodige diefstal en schade voorkomen.

Mobiele surveillance mogelijkheden

De mobiele surveillance van Huschka groep biedt meerdere opties:

 • Openings- en sluitrondes
 • Interne controlerondes
 • Externe controlerondes
 • Collectieve beveiliging
 • Servicebegeleidingen
 • Keyholding
 • Brandopvolging
Huschka beveiliger zit in surveillantenauto

Onze overige beveiligingsdiensten

Huschka Alarmopvolging

Alarmopvolging

Snelle aanrijtijden op al uw alarmmeldingen.
Huschka objectbeveiliger

Objectbeveiliging

Een hoog veiligheidsgevoel voor iedereen op de werkvloer door jarenlange ervaring.

Mobiele surveillanten rapportages op 1 plek

Alle rapportages van de mobiele surveillance zijn inzichtelijk in het klantenportaal van Huschka Groep. Hierdoor heeft u ten alle tijden inzicht in de beveiliging van uw pand. In het klanten portaal kunt u bijvoorbeeld het volgende inzien: Rapportages, preventieberichten, afspraken, instructies, documenten, alarmmeldingen, klachten, facturen etc.

De kwaliteit van onze mobiele surveillance

Kwaliteit van onze mobiele surveillance staat bij ons op nummer 1. Daarom sturen wij na elke 40 surveillantronde een klanttevredenheidsonderzoek. Hierin kunt u aangeven of u tevreden bent met de mobiele surveillance. Een verbeterpunt op een negatieve beoordeling leidt altijd tot een verbeteringstraject. Waardoor wij de kwaliteit van onze mobiele surveillance in de toekomst kunnen verbeteren.

Service van Huschka Groep

Huschka Groep is al jaren uw specialist in verschillende beveiligingsdiensten, zoals: mobiele surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, camerabewaking, diverse veiligheidsopleidingen etc. De reden dat wij uw veiligheidsspecialist zijn is het volgende:

 • Wij zijn 24/7 bereikbaar!
 • U beschikt altijd over 1 aanspreekpunt.
 • Wij zijn altijd transparant in onze werkzaamheden.
 • Betrouwbare en regionale beveiliging.
 • Wij zijn onafhankelijk.

Wat onze klanten zeggen

Huschka Groep is de beveiligingspartner van 3000+ tevreden opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers hebben allemaal hun eigen verhaal en deze delen wij graag met u. Daarnaast voorzien wij al onze opdrachtgevers graag met een beveiligingsadvies op maat! Op deze pagina kunt u alle referenties van onze opdrachtgevers lezen!

Huschka klant Safelocker

SafelockerGerrit Splinter

Huschka verzorgt bij ons de camerabeveiliging, hier zijn wij zeer tevreden over. In het begin waren er wat technische problemen maar met de hulp van Huschka zijn deze netjes opgelost.
Huschka klant Buy SPRY

BuySpryAernout Willems

'Wij zijn zeer tevreden over de camerabeveiliging van Huschka Groep. Het contact met de operators verloopt soepel en ze zijn 24/7 bereikbaar. Daarentegen zien wij vaak de collectieve surveillance bij ons op het terrein controlerondes rijden, dit geeft een fijn en veilig gevoel.
Huschka klant Raamwerk

Stichting Het RaamwerkHoofd BHV

Bij Huschka nemen wij diverse trainingen af; BHV basis- en herhalingstrainingen, BLS en Kleine blusmiddelen. De trainingen zijn zo ingericht dat ze volledig passen bij onze organisatie.
Wij zijn enorm tevreden over de relatie die we hebben met Huschka. Fijn en snel contact, goede samenwerking en ervaren trainers.
Wij raden Huschka iedereen aan!
Huschka klant Naturalis

Marcel Ravensbergen, Veiligheidscoördinator Museum NaturalisMuseum Naturalis Leiden

“Museum Naturalis neemt sinds 2018 veiligheidscursussen af bij veiligheidsopleidingen, Huschka Safety Services. De BHV-EHBO instructeurs zijn altijd goed gemotiveerd en spelen goed in op de wensen van de klant. De administratie is ook goed op orde o.a. snel antwoordt op al je vragen, telefonisch bereik, certificering, planning en de leslocaties zijn altijd up-to-date.”
Huschka klant KOK Kinderopvang

Justin GublerKOK Kinderopvang Katwijk

“Met KOK Kinderopvang maken wij al jaren naar volle tevredenheid gebruik van de EHK en BHV cursussen bij Huschka Safety Services. Dit doen wij incompany en laten onze medewerkers zichzelf inschrijven via het systeem van Huschka. Dus wij hebben er zelf weinig omkijken naar en Huschka regelt het voor ons. Hiernaast erg fijne contactpersonen en bekwame instructeurs.”
Huschka klant sportfondsen

Kees KoningsSportfondsen Leiderdorp

“Huschka is een opleidingsinstituut waar je personeel wordt opgeleid onder een hoge kwaliteit. Het contact als organisatie met de opleider verloopt altijd goed. Mocht er maatwerk nodig zijn, zullen zij altijd zoeken naar een oplossing hiervoor. Om deze reden zouden wij voor geen goud met een andere organisatie in zee willen.”