BHV basisopleiding

2 daagse cursus / 1 dag inclusief E-Learning

 

 

Huschka instructeur spreekt cursisten aan

BHV certificaat behalen?

Is een BHV certificaat verplicht? Ja, volgens de Arbowet dient elke organisatie te beschikken over meerdere gecertificeerde BHV’ers. Als dit niet geregeld is dan riskeert u een boete van 3000 euro! Daarentegen kunt u met BHV’ers de veiligheid op de werkvloer verhogen. Uw medewerkers zijn dan goed voorbereid op brand, ontruiming van het pand en ongevallen. Tijdens de Basiscursus BHV wordt uw personeel opgeleid om effectief te handelen bij een calamiteit. Veder leren zij belangrijke signalen herkennen, reanimatie, een beginnende brand blussen, het pand ontruimen, communiceren met professionele hulpdiensten en eerste hulp verlenen. Wilt u uw medewerkers ook door ons laten certificeren voor BHV neem dan contact met ons op.

 

Huschka instructeur legt uit hoe je een brandblusser moet gebruiken

De inhoud van de BHV basiscursus

De BHV basiscursus is een tweedaagse cursus. De cursus begint om 09:00 uur ’s ochtends en eindigt om 17:00 uur. De cursus bestaat uit twee onderdelen, Eerste Hulp en Brandveiligheid. Tijdens het eerste onderdeel van de cursus wordt aandacht besteed aan het verlenen van eerste hulp bij ongelukken. Hierbij wordt de geleerde theorie ook beoefend in de praktijk, reanimatie met AED wordt bijvoorbeeld geoefend op speciale poppen etc. Vervolgens leert u alles over brandbestrijding. Dit onderdeel wordt afgesloten met een oefening waarin een echte brand geblust wordt. Beide onderdelen worden afgesloten met een theorie-examen. Als je dit met een voldoende afsluit en je wordt competent verklaard door de instructeur, ontvang je als deelnemer een digitaal BHV certificaat en een BHV pas. Vanaf het moment dat u de cursus afrond bent u voor één jaar BHV gecertificeerd. Wij nemen na een jaar weer contact met u op voor een herhalingscursus.

 

Huschka cursist evacueert pop uit ruimte in brand

Basisopleiding Bedrijfshulpverlening volg je bij Huschka!

Basisopleiding Bedrijfshulpverlening (E-Learning) volg je bij Huschka!

Makkelijk, leuk en snel

Met de bhv basiscursus van Huschka wordt uw personeel in twee dagen goed opgeleid om een groot verschil te maken bij een calamiteit. Als alles goed verloopt, zijn ze aan het eind van de cursus gecertificeerd als BHV’er. Het behalen van een BHV diploma was nog nooit zo makkelijk. Schrijf daarom direct uw personeel in voor de BHV basiscursus en bevorder de veiligheid op uw werkvloer. Wilt u nou een incompany BHV cursus, dan kunt u contact met ons opnemen.

Voor wie is de BHV basiscursus?

De basiscursus BHV is voor iedereen binnen uw organisatie die zich wil ontwikkelen als bedrijfshulpverlener. Daarnaast is deze training geschikt voor iedereen die graag meer wilt weten over het verlenen van eerst hulp bij ongelukken.

Wat kunt u na de basiscursus BHV?

Na het volgen van de basis BHV cursus kunt uw personeel het volgende:

 • De cursist is in staat om signalen van een dreigende calamiteit te herkennen.
 • De cursist is in staat om een beginnende brand te blussen.
 • De cursist kan levensreddende handeling, zoals reanimatie etc.
 • De cursist is in staat om op de juiste manier te ontruimen.
 • De cursist is in staat om op een goede manier te communiceren met de hulpdiensten.
 • De cursist is in staat om binnen u organisatie op te treden als BHV’er.

 

Huschka reanimatie oefening

Alle certificaten op 1 plek!

Nadat een cursist bij de basiscursus BHV competent is verklaard, ontvangt u het certificaat in het klantenportaal van Huschka en in uw mailbox. Hierdoor heeft u altijd inzicht in de certificaten van uw personeel. Maar u kunt nog veel meer zien in het klantenportaal, zoals: klachten, afspraken, facturen, etc.

Kwalitatief hoge trainingen

De kwaliteit van onze BHV cursussen staat bij ons altijd op de eerste plek. Ten eerste zijn al onze instructeurs gecertificeerd en hebben zij jarenlange ervaring, waardoor zij precies weten hoe zij een training moeten geven. Ten tweede houden wij na elke cursus een klanttevredenheidsonderzoek. Hierin kunt u aangeven of u tevreden met ons bent. Als er verbeterpunt zijn dan horen wij deze graag, hierdoor kunnen wij onze cursussen nog beter maken.

Service van Huschka Groep

Huschka Groep is al jaren de specialist in verschillende veiligheidsopleidingen, zoals: BHV herhaling, Eerste Hulp bij werken met kinderen, VCA basis/VOL, beheer brandmeldinstallatie en nog veel meer. Veder zijn wij uw opleiding specialist door verschillende redenen:

 • Wij maken altijd een opleidingsplan op maat!
 • Wij zijn altijd transparant in onze opleidingen.
 • U beschikt altijd over 1 aanspreekpunt.
 • Wij zijn onafhankelijk.
 • Wij zijn 24/7 bereikbaar!

 

Huschka cursist blust een kleine brand

Wat onze klanten zeggen

Huschka Groep is de beveiligingspartner van 3000+ tevreden opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers hebben allemaal hun eigen verhaal en deze delen wij graag met u. Daarnaast voorzien wij al onze opdrachtgevers graag met een beveiligingsadvies op maat! Op deze pagina kunt u alle referenties van onze opdrachtgevers lezen!

 

Huschka klant Raamwerk

Stichting Het RaamwerkHoofd BHV

Bij Huschka nemen wij diverse trainingen af; BHV basis- en herhalingstrainingen, BLS en Kleine blusmiddelen. De trainingen zijn zo ingericht dat ze volledig passen bij onze organisatie.
Wij zijn enorm tevreden over de relatie die we hebben met Huschka. Fijn en snel contact, goede samenwerking en ervaren trainers.
Wij raden Huschka iedereen aan!
Huschka klant Naturalis

Marcel Ravensbergen, Veiligheidscoördinator Museum NaturalisMuseum Naturalis Leiden

“Museum Naturalis neemt sinds 2018 veiligheidscursussen af bij veiligheidsopleidingen, Huschka Safety Services. De BHV-EHBO instructeurs zijn altijd goed gemotiveerd en spelen goed in op de wensen van de klant. De administratie is ook goed op orde o.a. snel antwoordt op al je vragen, telefonisch bereik, certificering, planning en de leslocaties zijn altijd up-to-date.”
Huschka klant KOK Kinderopvang

Justin GublerKOK Kinderopvang Katwijk

“Met KOK Kinderopvang maken wij al jaren naar volle tevredenheid gebruik van de EHK en BHV cursussen bij Huschka Safety Services. Dit doen wij incompany en laten onze medewerkers zichzelf inschrijven via het systeem van Huschka. Dus wij hebben er zelf weinig omkijken naar en Huschka regelt het voor ons. Hiernaast erg fijne contactpersonen en bekwame instructeurs.”
Huschka klant Zorg en Zekerheid

Ploegleiders BHVZorg en Zekerheid Leiden

“Sinds vele jaren maken wij tot volle tevredenheid gebruik van de trainingsmogelijkheden van Huschka. Zo verzorgen zij voor ons de trainingen BHV voor al onze BHV-ers. Dit doen we soms op locatie bij Huschka, maar ook is de mogelijkheid er voor ‘onsite’ zoals wij dat meestal laten verzorgen. We hebben de trainingen AED/BLS afgenomen die we aangeboden hebben aan vele collega’s, maar ook de opleidingen voor (herhaling) BHV en ploegleider verzorgen ze voor ons.”
Huschka klant sportfondsen

Kees KoningsSportfondsen Leiderdorp

“Huschka is een opleidingsinstituut waar je personeel wordt opgeleid onder een hoge kwaliteit. Het contact als organisatie met de opleider verloopt altijd goed. Mocht er maatwerk nodig zijn, zullen zij altijd zoeken naar een oplossing hiervoor. Om deze reden zouden wij voor geen goud met een andere organisatie in zee willen.”
Huschka klant de Kinderhaven

Ans de HaasKinderopvang en BSO De Kinderhaven Leiden

“Via Huschka nemen wij al jaren de opleidingen Eerste Hulp bij werken met Kinderen (EHK) en BHV af. De theorie van E-Learning gemakkelijk thuis en op locatie de praktijk. Dit tot tevredenheid van alle medewerkers.”