Huschka gaat van VTC naar PAC.

Huschka gaat van VTC naar PAC

Huschka gaat van VTC naar PAC

Via deze weg willen we u laten weten dat onze Videotoezicht Centrale (VTC) uitgebreid is naar een Particuliere Alarmcentrale (PAC 7500). Met de installatie van nieuwe software en de training van onze centralisten zijn we sinds 1 mei volledig operationeel. Dit betekent dat we nu in staat zijn om inbraakmeldingen direct te ontvangen en de kwaliteit en snelheid van onze dienstverlening aanzienlijk te verbeteren.

Wat betekent dit concreet voor u?

Kwaliteit:
We ontvangen direct accurate informatie vanuit uw alarmsysteem, waardoor misverstanden door telefonische overdracht van huisnummers of codes worden voorkomen. Onze centralist bewaakt uw melding en handelt het alarm direct af. Als de locatie niet goed is ingeschakeld, ontvangt de surveillant direct een bericht, zodat geen enkel object onbewaakt achterblijft.

Snelheid:
Inbraakmeldingen worden via onze software direct doorgestuurd naar een surveillant, waardoor de aanrijtijd met enkele minuten wordt verkort. Hiermee verhogen wij de Heterdaadkracht. Indien u camera’s heeft, bekijken we direct na een alarmmelding uw camerabeelden, met verificatie binnen een minuut.

Bij het constateren van een incident, zoals een inbraak, sturen we de beelden direct met Liveview naar de politie. Dit vergroot de kans op een heterdaad situatie, omdat zij binnen enkele minuten ter plaatse zijn en over realtime informatie beschikken. Bij brand of lekkage sturen we de brandweer aan, die binnen 8 minuten ter plaatse kan zijn om de schade te beperken.

Op deze manier streven we ernaar om uw beveiligingsdiensten efficiënter en betrouwbaarder te maken, zodat u met een gerust hart kunt vertrouwen op onze dienstverlening.

Mocht u interesse hebben in het upgraden van uw huidige abonnement en gebruik willen maken van de nieuwe mogelijkheden die Huschka biedt. Neem dan contact met ons op: https://lnkd.in/eWP3Tv-p

#beveiliging #inbraakbeveiliging #alarmcentrale #PAC #Huschka #alarmopvolging #camerabeveiliging #brandbeveiliging #brandmeldcentrale #BMI