Beveiliging Leiden, beveiligingsbedrijf Leiden

Huschka is de specialist in beveiligingsdiensten in Leiden

Beveiliging Leiden, beveiligingsbedrijf Leiden. Huschka is al jaren actief met beveiliging in Leiden. Vanuit ons kantoor op het bedrijventerrein Roosevelt leveren wij meerdere beveiligingsdiensten in Leiden en de regio duin- en bollenstreek. Denk hierbij aan: meldkamerdiensten, camerabeveiliging, alarmopvolging, mobiele surveillance en objectbeveiliging.

Beveiliging Leiden, beveiligingsbedrijf Leiden

Beveiliging in Leiden goed geregeld?

Beveiliging Leiden: Kies voor Huschka Beveiligers!

Op zoek naar professionele beveiliging in Leiden? Zoek niet verder! Huschka Beveiligers heeft diepe wortels in Leiden en biedt uitgebreide beveiligingsoplossingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten in Leiden en de directe omgeving.

Onze ervaren beveiligers kennen de stad Leiden als geen ander en zijn altijd snel ter plaatse bij calamiteiten. Met een breed scala aan beveiligingsmaatregelen bedienen wij onze klanten met zorg en toewijding. Ontdek hoe wij uw veiligheid in Leiden kunnen waarborgen met onze diensten, waaronder:

 

Onze flexibiliteit stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden en, indien nodig, een combinatie van beveiligingsmaatregelen toe te passen. Uw wensen en veiligheidsrisico’s staan bij ons centraal. Met behulp van onze portal behoudt u eenvoudig het overzicht over de genomen beveiligingsmaatregelen.

Wilt u uw beveiliging in Leiden optimaal regelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bij Huschka Beveiligers streven we ernaar uw veiligheid te waarborgen, zodat u met een gerust hart uw pand kunt achterlaten.

Kunnen wij u helpen met de beveiliging in Leiden?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Beveiliging in Leiden goed geregeld?

Onze beveiligingsdiensten

Huschka Groep camerabeveiliging

Meldkamerdiensten

Wij leveren verschillende meldkamerdiensten, van camerabeveiliging en camera verificatie tot het ontvangen van alarmen en beheren van parkeergarages.
Huschka duurzame beveiliging, zero emissie

Mobiele surveillance

Uw bedrijfspand in Leiden buiten kantoortijden zonder zorgen achterlaten.
Huschka camera verificatie

Camerabeveiliging

Verhoog heterdaadkracht in Leiden met 24/7 camerabeveiliging.
Huschka objectbeveiliger

Objectbeveiliging

Beveilig uw bedrijfspand, personeel en klanten met een objectbeveiliger en voorkom calamiteiten, diefstal en vernieling.

Topklasse Beveiliging in Leiden

Welkom bij de voorloper in beveiliging in Leiden – Huschka Beveiligers. Ons kantoor is strategisch gevestigd op het bedrijventerrein Roosevelt in Leiden, waardoor wij met lokale expertise en razendsnelle respons kunnen uitblinken in beveiligingsdiensten. Wij onderhouden nauwe banden met de gemeente en veiligheidspartners daarnaast Daarnaast zijn onze beveiligers bekend in Leiden, zij weten wat de aandachtpunten zijn en zijn door kennis van het werkgebied altijd snel ter plaatse.

Wat maakt Huschka Beveiligers de beveiligingsspecialist in Leiden? Wij zetten uitsluitend in op gediplomeerde, hoogopgeleide beveiligers. Voortdurend getraind in calamiteitenmanagement, gastvrijheid, de-escalatie, en profiling, staan zij garant voor doortastend optreden in elke situatie.

Ontdek onze uitgebreide beveiligingsdiensten in Leiden, variërend van objectbeveiliging en alarmopvolging tot mobiele surveillance en camerabeveiliging. Kies voor Huschka Beveiligers en geniet van:

100% inzetbaarheid.
24/7 bereikbaarheid.
Gediplomeerde en getrainde beveiligers.
Al uw beveiligingsdiensten onder één betrouwbaar dak.

Wij zijn er trots op de veiligheid van Leiden te waarborgen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw veiligheidsbehoeften kunnen vervullen met onze op maat gemaakte beveiligingsoplossingen. Bij Huschka Beveiligers staan we voor u klaar, zodat u met een gerust hart verder kunt.

Topklasse Beveiliging in Leiden

Gecertificeerd Beveiligingsbedrijf in Leiden: Uw Vertrouwde Partner in Veiligheid

Als toonaangevend beveiligingsbedrijf in Leiden zijn wij trots op onze erkenning en certificering door het Ministerie van Veiligheid en Justitie, voldoen wij aan de hoogste normen van het Keurmerk Beveiliging, EN-50518 en de ISO 9001. Onze inzetbaarheid strekt zich uit over zowel kleine als grote beveiligingsopdrachten, waarbij wij altijd maatwerk leveren in Leiden en omstreken.

Ontdek onze uitgebreide beveiligingsdiensten die zijn afgestemd op de unieke behoeften van Leiden. Als beveiligingspartner bieden wij: Mobiele surveillance, Alarmopvolging, Camerabeveiliging, Meldkamerdiensten, Objectbeveiliging, etc.

Bij al onze beveiligingsdiensten staan snelheid, kennis en kunde centraal, en dit alles tegen een betaalbare en scherpe prijs. Innovatie in operationele processen en duurzaamheid in ons wagenpark maken dit mogelijk, waarbij al onze alarm- en surveillanceauto’s volledig elektrisch zijn.

Zoekt u naar een erkend beveiligingsbedrijf in de regio van de Bollenstreek? Neem dan vandaag nog contact op met Beveiliging Leiden en laat uw bedrijf of huis op hoog niveau beveiligen. Vertrouw op onze expertise en kies voor veiligheid met Huschka Beveiligers.

Gecertificeerd Beveiligingsbedrijf in Leiden: Uw Vertrouwde Partner in Veiligheid

Wat onze klanten zeggen

Huschka Groep is de beveiligings partner van verschillende bedrijven in Leiden. Zij hebben allemaal hun eigen verhaal en deze delen wij graag met u. Daarnaast voorzien wij al onze opdrachtgevers graag met een beveiligings advies op maat! Op deze pagina kunt u alle referenties van onze opdrachtgevers lezen!

Huschka klant Safelocker

SafelockerGerrit Splinter

Huschka verzorgt bij ons de camerabeveiliging, hier zijn wij zeer tevreden over. In het begin waren er wat technische problemen maar met de hulp van Huschka zijn deze netjes opgelost.
Huschka klant Buy SPRY

BuySpryAernout Willems

'Wij zijn zeer tevreden over de camerabeveiliging van Huschka Groep. Het contact met de operators verloopt soepel en ze zijn 24/7 bereikbaar. Daarentegen zien wij vaak de collectieve surveillance bij ons op het terrein controlerondes rijden, dit geeft een fijn en veilig gevoel.
Huschka klant Raamwerk

Stichting Het RaamwerkHoofd BHV

Bij Huschka nemen wij diverse trainingen af; BHV basis- en herhalingstrainingen, BLS en Kleine blusmiddelen. De trainingen zijn zo ingericht dat ze volledig passen bij onze organisatie.
Wij zijn enorm tevreden over de relatie die we hebben met Huschka. Fijn en snel contact, goede samenwerking en ervaren trainers.
Wij raden Huschka iedereen aan!
Huschka klant Naturalis

Marcel Ravensbergen, Veiligheidscoördinator Museum NaturalisMuseum Naturalis Leiden

“Museum Naturalis neemt sinds 2018 veiligheidscursussen af bij veiligheidsopleidingen, Huschka Safety Services. De BHV-EHBO instructeurs zijn altijd goed gemotiveerd en spelen goed in op de wensen van de klant. De administratie is ook goed op orde o.a. snel antwoordt op al je vragen, telefonisch bereik, certificering, planning en de leslocaties zijn altijd up-to-date.”
Huschka klant KOK Kinderopvang

Justin GublerKOK Kinderopvang Katwijk

“Met KOK Kinderopvang maken wij al jaren naar volle tevredenheid gebruik van de EHK en BHV cursussen bij Huschka Safety Services. Dit doen wij incompany en laten onze medewerkers zichzelf inschrijven via het systeem van Huschka. Dus wij hebben er zelf weinig omkijken naar en Huschka regelt het voor ons. Hiernaast erg fijne contactpersonen en bekwame instructeurs.”
Huschka klant sportfondsen

Kees KoningsSportfondsen Leiderdorp

“Huschka is een opleidingsinstituut waar je personeel wordt opgeleid onder een hoge kwaliteit. Het contact als organisatie met de opleider verloopt altijd goed. Mocht er maatwerk nodig zijn, zullen zij altijd zoeken naar een oplossing hiervoor. Om deze reden zouden wij voor geen goud met een andere organisatie in zee willen.”
Huschka klant de Kinderhaven

Ans de HaasKinderopvang en BSO De Kinderhaven Leiden

“Via Huschka nemen wij al jaren de opleidingen Eerste Hulp bij werken met Kinderen (EHK) en BHV af. De theorie van E-Learning gemakkelijk thuis en op locatie de praktijk. Dit tot tevredenheid van alle medewerkers.”