Beveiliging Scheveningen

Beveiliging Scheveningen specialist in beveiligingsdiensten in Haaglanden

Beveiliging Scheveningen, op zoek naar professionele beveiligingsdiensten in Scheveningen? Bij Huschka Beveiligers, dé expert in beveiliging Scheveningen, bieden we een uitgebreid scala aan oplossingen voor een veilige omgeving. Van meldkamerdiensten tot mobiele surveillance, object- en bouwbeveiliging, cameratoezicht, alarmopvolging, zorg- en winkelbeveiliging – wij hebben het allemaal. Vertrouw op onze deskundige en betrouwbare diensten om de veiligheid van uw locatie in Scheveningen te waarborgen.

Beveiliging Scheveningen

Integrale beveiliging in Scheveningen?

Huschka Beveiligers is dé toonaangevende beveiligingspartner in Scheveningen, met veelzijdige expertise voor diverse behoeften. Wij bieden op maat gemaakte integrale beveiligingsoplossingen, waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de veiligheid van uw bedrijf of huis. Onze ervaren professionals stellen een gepersonaliseerd beveiligingsplan op, afgestemd op uw specifieke wensen en de omgeving van Scheveningen. Onze uitgebreide dienstverlening omvat onder andere alarmopvolging, mobiele surveillance, camerabeveiliging, meldkamerdiensten, objectbeveiliging, zorgbeveiliging, bouwbeveiliging en winkelbeveiliging. Met Huschka Beveiligers kiest u niet alleen voor veiligheid, maar voor gemoedsrust. Ontdek hoe wij uw beveiligingsbehoeften in Scheveningen kunnen vervullen!

  • Beveiliging afgestemd op op uw wensen!
  • Een veilig gevoel 24 uur per dag, 7 dagen per week.
  • Alle beveiligingsdiensten inzichtelijk op één platform.
Beveiliging Scheveningen, integrale beveiliging in Scheveningen?

Onze beveiligingsdiensten in Scheveningen

Huschka Groep camerabeveiliging

Meldkamer diensten

Heterdaadkracht in Scheveningen verhogen met Live View en 24/7 camerabewaking.
Huschka zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging

Voorkom geweld, gevaar en diefstal voor al uw patiënten, medewerkers en bezoekers!
Huschka Alarmopvolging

Alarmopvolging

Gaat uw alarmsysteem af? wij rijden direct aan op uw alarmmelding.
Huschka Winkelbeveiliging

Winkelbeveiliging

Uw winkel, personeel en klanten beschermen tegen calamiteiten, diefstal en vernieling.
Huschka duurzame beveiliging, zero emissie

Mobiele surveillance

Uw bedrijfspand in Scheveningen buiten kantoortijden zonder zorgen achterlaten.
Huschka Bouwbeveiliging

Bouwbeveiliging

Een veilig bouwplaats voor iedereen, voorkom schades en vertraging op uw bouwplaats.

Beste beveiliging Scheveningen

Top Beveiliging Scheveningen

Huschka heeft een lokaal kantoor in Scheveningen, waardoor we snel kunnen reageren op meldingen. Onze sterke banden met de gemeente en veiligheidspartners stellen ons in staat om effectief samen te werken voor een veiliger Scheveningen. Onze beveiligers zijn lokale experts die vertrouwd zijn met de specifieke uitdagingen van Scheveningen. Dankzij hun diepgaande kennis van het gebied zijn ze altijd snel ter plaatse. Bovendien werken we alleen met hooggekwalificeerde en goed opgeleide beveiligers. Ze ondergaan voortdurende training in calamiteiten, gastvrijheid, conflictbeheersing en profielanalyse, waardoor ze elke situatie effectief kunnen aanpakken. Huschka Groep is dé specialist in beveiliging in Scheveningen, met een breed scala aan diensten, van objectbewaking en alarmrespons tot mobiele surveillance en camerabeveiliging. Maak gebruik van een van onze beveiligingsdiensten en profiteer van:

  • 100% inzetbaarheid.
  • 24/7 bereikbaar.
  • Gediplomeerde en getrainde beveiligers.
  • Al uw beveiligingsdiensten ondergebracht bij één bedrijf.
Beveiliging Scheveningen. Beste beveiliging Scheveningen

Gecertificeerde beveiliging Scheveningen

Als gerenommeerd beveiligingsbedrijf in Scheveningen zijn wij trots op onze certificering door het Ministerie van Veiligheid en Justitie, en onze naleving van de hoogste normen van het Keurmerk Beveiliging, EN-50518 en de ISO 9001. Onze veelzijdige diensten zijn geschikt voor zowel kleine als grote beveiligingsopdrachten, allemaal op maat gemaakt voor uw behoeften in de regio Haaglanden.

Onze uitgebreide dienstverlening omvat mobiele surveillance, camerabeveiliging, meldkamerdiensten, bouwbeveiliging, alarmopvolging, objectbeveiliging, winkelbeveiliging en zorgbeveiliging. Bij elke opdracht staan snelheid, expertise en efficiëntie voorop, tegen betaalbare tarieven.

Wij onderscheiden ons door innovatieve operationele processen en  duurzaamheid in ons wagenpark. Al onze alarm- en surveillance voertuigen zijn 100% elektrisch. Als u op zoek bent naar een erkend beveiligingsbedrijf in de regio Haaglanden, neem dan contact op met Beveiliging Scheveningen en zorg voor een optimale beveiliging van uw bedrijf of woning.

Beveiliging Scheveningen, gecertificeerde beveiliging Scheveningen

Wat onze klanten zeggen

Huschka Groep is de beveiligings partner van verschillende bedrijven in Scheveningen. Zij hebben allemaal hun eigen verhaal en deze delen wij graag met u. Daarnaast voorzien wij al onze opdrachtgevers graag met een beveiligings advies op maat! Op deze pagina kunt u alle referenties van onze opdrachtgevers lezen!

Huschka klant Safelocker

SafelockerGerrit Splinter

Huschka verzorgt bij ons de camerabeveiliging, hier zijn wij zeer tevreden over. In het begin waren er wat technische problemen maar met de hulp van Huschka zijn deze netjes opgelost.
Huschka klant Buy SPRY

BuySpryAernout Willems

'Wij zijn zeer tevreden over de camerabeveiliging van Huschka Groep. Het contact met de operators verloopt soepel en ze zijn 24/7 bereikbaar. Daarentegen zien wij vaak de collectieve surveillance bij ons op het terrein controlerondes rijden, dit geeft een fijn en veilig gevoel.
Huschka klant Raamwerk

Stichting Het RaamwerkHoofd BHV

Bij Huschka nemen wij diverse trainingen af; BHV basis- en herhalingstrainingen, BLS en Kleine blusmiddelen. De trainingen zijn zo ingericht dat ze volledig passen bij onze organisatie.
Wij zijn enorm tevreden over de relatie die we hebben met Huschka. Fijn en snel contact, goede samenwerking en ervaren trainers.
Wij raden Huschka iedereen aan!
Huschka klant Naturalis

Marcel Ravensbergen, Veiligheidscoördinator Museum NaturalisMuseum Naturalis Leiden

“Museum Naturalis neemt sinds 2018 veiligheidscursussen af bij veiligheidsopleidingen, Huschka Safety Services. De BHV-EHBO instructeurs zijn altijd goed gemotiveerd en spelen goed in op de wensen van de klant. De administratie is ook goed op orde o.a. snel antwoordt op al je vragen, telefonisch bereik, certificering, planning en de leslocaties zijn altijd up-to-date.”
Huschka klant KOK Kinderopvang

Justin GublerKOK Kinderopvang Katwijk

“Met KOK Kinderopvang maken wij al jaren naar volle tevredenheid gebruik van de EHK en BHV cursussen bij Huschka Safety Services. Dit doen wij incompany en laten onze medewerkers zichzelf inschrijven via het systeem van Huschka. Dus wij hebben er zelf weinig omkijken naar en Huschka regelt het voor ons. Hiernaast erg fijne contactpersonen en bekwame instructeurs.”
Huschka klant sportfondsen

Kees KoningsSportfondsen Leiderdorp

“Huschka is een opleidingsinstituut waar je personeel wordt opgeleid onder een hoge kwaliteit. Het contact als organisatie met de opleider verloopt altijd goed. Mocht er maatwerk nodig zijn, zullen zij altijd zoeken naar een oplossing hiervoor. Om deze reden zouden wij voor geen goud met een andere organisatie in zee willen.”
Huschka klant de Kinderhaven

Ans de HaasKinderopvang en BSO De Kinderhaven Leiden

“Via Huschka nemen wij al jaren de opleidingen Eerste Hulp bij werken met Kinderen (EHK) en BHV af. De theorie van E-Learning gemakkelijk thuis en op locatie de praktijk. Dit tot tevredenheid van alle medewerkers.”