EHBO Opleiding Oranje Kruis

Huschka Groep is de specialist in het verzorgen van de EHBO cursus van het Oranje Kruis

Als u kiest voor de cursus EHBO van het Oranje Kruis dan wordt u in drie dagen door gespecialiseerde instructeurs opgeleid, zodat u de juiste manier eerste hulp kan verlenen aan collega’s, bezoekers, onbekende en naasten tijdens een noodgeval.

Huschka eerste hulp bij ongelukken kit

Een EHBO certificaat behalen?

Het verlenen van eerste hulp bij ongelukken (EHBO) is heel belangrijk, omdat u hier levens mee kunt reden. Een ongeluk zit in een klein hoekje het kan dus altijd gebeuren, op werk, straat of thuis. U kunt denken aan een hartstilstand, verbranding, vergiftiging of vallen. Het kan zo zijn dat de ambulance niet tijdig ter plaatse kan zijn, hierdoor telt elke seconden en handeling bij ernstige situaties. Met een EHBO Oranje Kruis certificaat leert u het verschil te maken waardoor wellicht het leven van een onbekende, collega of een naasten gered wordt. Tijdens deze cursus wordt u in drie dagen volledig opgeleid en leert u om te gaan met een AED en hoe u een reanimatie uitvoert bij volwassen en kinderen. Wilt u ook deze week nog uw EHBO certificaat halen? Neem dan contact met ons op

Huschka EHBO oefening

De inhoud van de cursus EHBO Oranje Kruis

De cursus EHBO Oranje kruis bieden wij op twee verschillende manieren aan. Het kan namelijk met en zonder E-Learning. Zonder E-Learning zijn het drie volledige dagen en als je gebruik wilt maken van de E-Learning (8 uur) zijn het hiernaast nog twee praktijkdagen. Bij beide vormen zit het examen inbegrepen. Tijdens de E-Learning wordt vooral de theorie behandeld wat later op de praktijkdagen wordt geoefend. Alle EHBO onderwerpen worden tijdens de cursus behandeld. Na het afronden van de E-Learning en praktijkdagen, wordt u getoetst door examinatoren van het Oranje Kruis op de handelingen/onderdelen. Zij bepalen uiteindelijk of u competent bent en het EHBO Oranje Kruis certificaat ontvangt. Maar dit moet geen probleem zijn aangezien onze instructeurs precies weten hoe zij een EHBO Oranje Kruis training moeten geven. Hierdoor wordt u goed opgeleid en loopt u gewoon aan het einde van de dag gecertificeerd de deur uit.

Huschka EHBO cursist leert om verband aan te leggen

Makkelijk en snel een EHBO certificaat

Als u de cursus EHBO Oranje Kruis volgt dan wordt u volledig en goed opgeleid en loopt u aan het eind van de cursus EHBO gecertificeerde de deur uit. Het behalen van uw EHBO certificaat was nog nooit zo leuk. Neem daarom direct contact met ons op en schrijf u vandaag nog in voor de cursus EHBO Oranje Kruis Wij kunnen de cursus EHBO Oranje Kruis ook incompany verzorgen.

Voor wie is de cursus?

De cursus EHBO Oranje Kruis is voor iedereen die uitgebreid wil leren over het verlenen van eerst hulp aan volwassenen en kinderen. Het EHBO certificaat is bijvoorbeeld geschikt voor mensen die als beveiliger, ambulancechauffeur of als vrijwilliger binnen de EHBO werken. Ook al heeft u geen EHBO certificaat nodig kunt u alsnog deze uitgebreide cursus volgen als u ouder dan 16 jaar bent.

Wat kunt u na de EHBO Oranje Kruis cursus?

Na het volgen van de EHBO Oranje Kruis cursus kunt u het volgende:

  • De cursist is in staat om signalen van een dreigende calamiteit te herkennen.
  • De cursist kan levensreddende handeling, zoals reanimeren, toepassen bij volwassenen en kinderen.
  • De cursist is in staat om eerste hulp te verlenen aan volwassenen en kinderen.
  • De cursist is in staat om op een goede manier te communiceren met de hulpdiensten.
  • De cursist is in staat om binnen u organisatie op te treden als eerstehulpverlener (EHBO).
Huschka instructeur laat zien hoe je AED elektroden aan moet brengen

Alle EHBO certificaten op 1 plek!

Nadat u de EHBO Oranje Kruis cursus met een voldoende heeft afgerond ontvangt u het certificaat in het klantenportaal van Huschka en in uw mailbox. Hierdoor heeft u altijd inzicht in uw EHBO Oranje Kruis certificaat. Maar u kunt nog veel meer zien in het klantenportaal van Huschka, zoals: klachten, afspraken, facturen, andere certificaten etc.

Kwalitatief hoge trainingen

De kwaliteit van onze cursus EHBO Oranje Kruis staat bij ons altijd op de eerste plek. Ten eerste zijn al onze instructeurs gecertificeerd en hebben zij jarenlange ervaring, waardoor zij precies weten hoe zij een EHBO training moeten verzorgen. Ten tweede houden wij na elke cursus een tevredenheidsonderzoek. Hierin kunt u aangeven of u tevreden bent met onze EHBO Oranje Kruis cursus. Als er verbeterpunt zijn dan horen wij deze graag, hierdoor kunnen wij onze EHBO Oranje Kruis cursussen nog beter maken.

Service van Huschka Groep

Huschka Groep is al jaren de specialist in verschillende veiligheidsopleidingen, zoals; Basis BHV, EHBO voor kinderen, VCA Basis of VOL, Beheerder BMC, AED/BLS en nog veel meer. Veder zijn wij uw opleiding specialist door verschillende redenen:

  • Wij maken altijd een opleidingsplan op maat!
  • Wij zijn altijd transparant in onze opleidingen.
  • U beschikt altijd over 1 aanspreekpunt.
  • Wij zijn onafhankelijk.
  • Wij zijn 24/7 bereikbaar!
Huschka instructeur laat zien hoe je een AED moet gebruiken

Wat onze klanten zeggen

Huschka Groep is de beveiligingspartner van 3000+ tevreden opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers hebben allemaal hun eigen verhaal en deze delen wij graag met u. Daarnaast voorzien wij al onze opdrachtgevers graag met een beveiligingsadvies op maat! Op deze pagina kunt u alle referenties van onze opdrachtgevers lezen!

Huschka klant Raamwerk

Stichting Het RaamwerkHoofd BHV

Bij Huschka nemen wij diverse trainingen af; BHV basis- en herhalingstrainingen, BLS en Kleine blusmiddelen. De trainingen zijn zo ingericht dat ze volledig passen bij onze organisatie.
Wij zijn enorm tevreden over de relatie die we hebben met Huschka. Fijn en snel contact, goede samenwerking en ervaren trainers.
Wij raden Huschka iedereen aan!
Huschka klant Naturalis

Marcel Ravensbergen, Veiligheidscoördinator Museum NaturalisMuseum Naturalis Leiden

“Museum Naturalis neemt sinds 2018 veiligheidscursussen af bij veiligheidsopleidingen, Huschka Safety Services. De BHV-EHBO instructeurs zijn altijd goed gemotiveerd en spelen goed in op de wensen van de klant. De administratie is ook goed op orde o.a. snel antwoordt op al je vragen, telefonisch bereik, certificering, planning en de leslocaties zijn altijd up-to-date.”
Huschka klant KOK Kinderopvang

Justin GublerKOK Kinderopvang Katwijk

“Met KOK Kinderopvang maken wij al jaren naar volle tevredenheid gebruik van de EHK en BHV cursussen bij Huschka Safety Services. Dit doen wij incompany en laten onze medewerkers zichzelf inschrijven via het systeem van Huschka. Dus wij hebben er zelf weinig omkijken naar en Huschka regelt het voor ons. Hiernaast erg fijne contactpersonen en bekwame instructeurs.”
Huschka klant Zorg en Zekerheid

Ploegleiders BHVZorg en Zekerheid Leiden

“Sinds vele jaren maken wij tot volle tevredenheid gebruik van de trainingsmogelijkheden van Huschka. Zo verzorgen zij voor ons de trainingen BHV voor al onze BHV-ers. Dit doen we soms op locatie bij Huschka, maar ook is de mogelijkheid er voor ‘onsite’ zoals wij dat meestal laten verzorgen. We hebben de trainingen AED/BLS afgenomen die we aangeboden hebben aan vele collega’s, maar ook de opleidingen voor (herhaling) BHV en ploegleider verzorgen ze voor ons.”
Huschka klant sportfondsen

Kees KoningsSportfondsen Leiderdorp

“Huschka is een opleidingsinstituut waar je personeel wordt opgeleid onder een hoge kwaliteit. Het contact als organisatie met de opleider verloopt altijd goed. Mocht er maatwerk nodig zijn, zullen zij altijd zoeken naar een oplossing hiervoor. Om deze reden zouden wij voor geen goud met een andere organisatie in zee willen.”
Huschka klant de Kinderhaven

Ans de HaasKinderopvang en BSO De Kinderhaven Leiden

“Via Huschka nemen wij al jaren de opleidingen Eerste Hulp bij werken met Kinderen (EHK) en BHV af. De theorie van E-Learning gemakkelijk thuis en op locatie de praktijk. Dit tot tevredenheid van alle medewerkers.”