Cursus Omgaan met Agressie

Huschka Groep is de specialist in het geven van Agressie trainingen

Als u kiest voor de agressie training van Huschka Groep dan wordt u in één dag door gespecialiseerde instructeurs opgeleid, Hierdoor weet u precies op welke manier u een agressieve situatie kan de-escaleren.

Huschka instructeur geeft les voor de groep

Omgaan met Agressie?

Heeft u vaak te maken met klanten, burgers of cliënten en wordt u tijdens het uitvoeren van u werkzaamheden geconfronteerd met agressie? En weet u niet hoe u hier goed mee om moet gaan? Dan is onze training omgaan met agressie echt iets voor u. Agressie kan namelijk veel impact hebben op u en uw collega’s daarom wilt u en uw organisatie goed voorbereid zijn op alle mogelijk varianten van agressie. Om een agressieve reactie bij iemand anders te voorkomen is uw (non)-verbale communicatie een belangrijk onderdeel, aangezien mensen hier het vaakst op reageren. Tijdens de cursus leert u effectieve vaardigheden om agressie tegen te gaan. Aan het einde van de dag bent u in staat om op de juiste manier te communiceren en agressie tegen u en uw organisatie tegen te gaan. Wilt u ook deze week nog een agressie training volgen? Neem dan contact met ons op.

Huschka agressie training

De inhoud van de cursus Omgaan met Agressie

De cursus omgaan met agressie duurt één dag en bestaat uit twee dagdelen. Tijdens het eerste dagdeel wordt de theorie besproken. Hier leert u verschillende onderwerpen van agressie, zoals verschillende vormen van agressie, herkennen van assertief en agressief gedrag, maatschappelijke gedragsnormen, rol van verbale en non-verbale communicatie en escalerend en de-escalerend gedrag. Vervolgens is het tijd om de geleerde theorie uit te voeren in de praktijk. Dit doen wij samen met een acteur. Tijdens dit dagdeel gaat u het volgende oefenen: het aangeven van uw persoonlijke grenzen, effectief reageren op agressief gedrag, agressieve situatie de-escaleren en reageren met verbale en non-verbale communicatie. Als u aan de examinatoren kan laten zien dat u in staat bent om te gaan met agressie dan loopt u gecertificeerd de deur uit.

Huschka cursist maakt een officieel BHV examen

Makkelijk en snel de-escalatie specialist.

Als u kiest voor de cursus omgaan met agressie dan wordt u snel en goed opgeleid en weet u precies hoe u om moet gaan met een agressieve situatie. Daarentegen leert u alles over verbale en non-verbale communicatie om te de-escaleren. Het behalen van een agressie certificaat was nog nooit ze makkelijk en leerzaam. Neem daarom direct contact met ons op en schrijf u vandaag nog in voor de cursus omgaan met agressie leer elke situatie te de-escaleren. Wij kunnen de cursus omgaan met agressie ook incompany verzorgen, dan kunt u gelijk u hele organisatie of afdeling opleiden.

Voor wie is de cursus Omgaan met Agressie?

De cursus omgaan met agressie is voor iedereen die werkt in een publieke functie en constant contact heeft met klanten, burgers of cliënten waar de kans op agressie aanwezig is. Maar deze cursus is ook voor iedereen die wil leren om te gaan met agressie en elke situatie wil kunnen de-escaleren.

Wat kunt u na de Agressie cursus?

Na het volgen van de Agressie cursus kunt u het volgende:

 • De cursist is bekend met verschillende vormen van agressie.
 • De cursist is bekend met assertief, sub-assertief en agressief gedrag.
 • De cursist is in staat om persoonlijke grenzen aan te geven.
 • De cursist is in om de-escalerend op te treden.
 • De cursist is bekend met de rol van verbale en non-verbale communicatie.
 • De cursist is in staat om effectief te reageren op agressief gedrag.
 • De cursist is in staat om op een goed manier te communiceren.

Alle certificaten op 1 plek!

Nadat u de cursus omgaan met agressie met een voldoende heeft afgerond ontvangt u het certificaat in het klantenportaal van Huschka en in uw mailbox. Hierdoor heeft u altijd inzicht in uw omgaan met agressie certificaat. Maar u kunt nog veel meer zien in het klantenportaal van Huschka, zoals: klachten, afspraken, facturen, andere certificaten etc.

Kwalitatief hoge trainingen

De kwaliteit van onze cursus omgaan met agressie staat bij ons altijd op de nummer één. Ten eerste zijn al onze instructeurs gecertificeerd en hebben zij jarenlange ervaring, waardoor zij precies weten hoe zij de cursus omgaan met agressie moeten verzorgen. Ten tweede houden wij na elke cursus een tevredenheidsonderzoek. Hierin kunt u aangeven of u tevreden bent met onze omgaan met agressie training. Als er verbeterpunten zijn dan horen wij deze graag, hierdoor kunnen wij onze training omgaan met agressie nog beter maken.

Service van Huschka Groep

Huschka Groep is al jaren de specialist in verschillende veiligheidsopleidingen, zoals; Basis BHV, herhaling BHV, EHBO voor kinderen, AED/BLS, VCA Basis of VOL, Beheerder BMC en nog veel meer. Veder zijn wij uw opleiding specialist door verschillende redenen:

 • Wij maken altijd een opleidingsplan op maat!
 • Wij zijn altijd transparant in onze opleidingen.
 • U beschikt altijd over 1 aanspreekpunt.
 • Wij zijn onafhankelijk.
 • Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Wat onze klanten zeggen

Huschka Groep is de beveiligings partner van 3000+ tevreden opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers hebben allemaal hun eigen verhaal en deze delen wij graag met u. Daarnaast voorzien wij al onze opdrachtgevers graag met een beveiligings advies op maat! Op deze pagina kunt u alle referenties van onze opdrachtgevers lezen!

Huschka klant Raamwerk

Stichting Het RaamwerkHoofd BHV

Bij Huschka nemen wij diverse trainingen af; BHV basis- en herhalingstrainingen, BLS en Kleine blusmiddelen. De trainingen zijn zo ingericht dat ze volledig passen bij onze organisatie.
Wij zijn enorm tevreden over de relatie die we hebben met Huschka. Fijn en snel contact, goede samenwerking en ervaren trainers.
Wij raden Huschka iedereen aan!
Huschka klant Naturalis

Marcel Ravensbergen, Veiligheidscoördinator Museum NaturalisMuseum Naturalis Leiden

“Museum Naturalis neemt sinds 2018 veiligheidscursussen af bij veiligheidsopleidingen, Huschka Safety Services. De BHV-EHBO instructeurs zijn altijd goed gemotiveerd en spelen goed in op de wensen van de klant. De administratie is ook goed op orde o.a. snel antwoordt op al je vragen, telefonisch bereik, certificering, planning en de leslocaties zijn altijd up-to-date.”
Huschka klant KOK Kinderopvang

Justin GublerKOK Kinderopvang Katwijk

“Met KOK Kinderopvang maken wij al jaren naar volle tevredenheid gebruik van de EHK en BHV cursussen bij Huschka Safety Services. Dit doen wij incompany en laten onze medewerkers zichzelf inschrijven via het systeem van Huschka. Dus wij hebben er zelf weinig omkijken naar en Huschka regelt het voor ons. Hiernaast erg fijne contactpersonen en bekwame instructeurs.”
Huschka klant Zorg en Zekerheid

Ploegleiders BHVZorg en Zekerheid Leiden

“Sinds vele jaren maken wij tot volle tevredenheid gebruik van de trainingsmogelijkheden van Huschka. Zo verzorgen zij voor ons de trainingen BHV voor al onze BHV-ers. Dit doen we soms op locatie bij Huschka, maar ook is de mogelijkheid er voor ‘onsite’ zoals wij dat meestal laten verzorgen. We hebben de trainingen AED/BLS afgenomen die we aangeboden hebben aan vele collega’s, maar ook de opleidingen voor (herhaling) BHV en ploegleider verzorgen ze voor ons.”
Huschka klant sportfondsen

Kees KoningsSportfondsen Leiderdorp

“Huschka is een opleidingsinstituut waar je personeel wordt opgeleid onder een hoge kwaliteit. Het contact als organisatie met de opleider verloopt altijd goed. Mocht er maatwerk nodig zijn, zullen zij altijd zoeken naar een oplossing hiervoor. Om deze reden zouden wij voor geen goud met een andere organisatie in zee willen.”
Huschka klant de Kinderhaven

Ans de HaasKinderopvang en BSO De Kinderhaven Leiden

“Via Huschka nemen wij al jaren de opleidingen Eerste Hulp bij werken met Kinderen (EHK) en BHV af. De theorie van E-Learning gemakkelijk thuis en op locatie de praktijk. Dit tot tevredenheid van alle medewerkers.”