AED/BLS cursus

Huschka Groep is de specialist op het gebied van AED/BLS cursussen.

Als u kiest voor de AED/BLS cursus van Huschka Groep dan wordt u in één dagdeel door gespecialiseerde instructeurs opgeleid, zodat u de juiste manier een AED kunt gebruiken en uw collega’s, bezoekers, etc. kan redden tijdens een noodgeval. Je leert precies welke handelingen er nodig zijn tijdens een reanimatie (met en zonder AED).

Huschka AED met electroden

Een AED/BLS certificaat behalen?

De cursus AED/BLS staat voor Basic Life Support met het gebruik van een AED defibrillator. Deze cursus staat in het teken van reanimatie van volwassenen. Het verlenen van reanimatie is heel belangrijk, omdat u hier levens mee kunt reden. Iedere dag kan het voorkomen dat iemand last heeft van hartfalen, op het werk, tijdens het sporten, in het openbaar vervoer of tijdens het boodschappen doen. Gelukkig kan een reanimatie en het juist gebruiken van een AED iemands leven reden. Tijdens deze cursus wordt u in één dagdeel goed opgeleid om een reanimatie uit te voeren bij volwassen en om te gaan met een AED. Wilt u ook deze week nog uw AED/BLS certificaat halen? Neem dan contact met ons op

Huschka cursist oefent een reanimatie

De inhoud van de cursus AED/BLS

De cursus AED/BLS duurt één dagdeel. Tijdens de cursus wordt de theorie besproken. Hier leert u hoe een reanimatie opstart en welke reanimatietechnieken u moet gebruiken om een reanimatie zo goed mogelijk uit te voeren. In Nederland wordt een AED altijd gebruikt als een reanimatie hulpmiddel daarom wordt alle theorie rondom de AED behandeld. U leert de elektroden goed te bevestigen, de AED veilig te gebruiken, etc. Vervolgens is het tijd om de geleerde theorie uit te voeren in de praktijk. U gaat verschillende reanimaties oefenen op speciale reanimatie poppen. Vervolgens sluit u de dag af met een officieel examen, hier wordt alle opgedane kennis getoetst. Als alles goed verloopt loopt u aan het einde van de dag gecertificeerd de deur uit.

Huschka cursist maakt een officieel BHV examen

Makkelijk en snel een AED/BLS certificaat

Als u de cursus BLS/AED volgt dan wordt u snel en goed opgeleid en weet u precies hoe u een AED moet bedienen in het geval van nood. Daarentegen loopt u aan het eind van de dag AED\BLS gecertificeerde de deur uit. Het behalen van uw AED/BLS certificaat was nog nooit zo makkelijk. Neem daarom direct contact met ons op en schrijf u vandaag nog in voor de AED/BLS cursus en leer volwassen reanimeren en hoe u een AED kan bedienen. Wij kunnen de cursus AED/BLS ook incompany verzorgen.

Voor wie is de cursus AED/BLS?

De cursus AED/BLS is voor iedereen die wilt leren om levensreddende handelingen toe te passen. Het maakt niet uit of je een achtergrond hebt of helemaal niet, deze cursus is er voor iedereen!

Wat kunt u na de AED/BLS cursus?

Na het volgen van de AED/BLS cursus kunt u het volgende:

 • De cursist is in staat om signalen van een dreigende calamiteit te herkennen.
 • De cursist kan levensreddende handeling, zoals reanimeren, toepassen bij volwassenen.
 • De cursist is in staat om borstcompressie en beademing technieken toe te passen.
 • De cursist is in staat om een AED op de juiste manier te gebruiken.
 • De cursist is in staat om een dreigende verstikking te verhelpen.
 • De cursist is bekend met de stabiele zijligging.
 • De cursist is in staat om een slachtoffer te benaderen.
 • De cursist is in staat om op een goede manier te communiceren met de hulpdiensten.
Huschka instructeur laat zien hoe je een AED moet gebruiken

Alle EHBO certificaten op 1 plek!

Nadat u de AED/BLS cursus met een voldoende heeft afgerond ontvangt u het certificaat in het klantenportaal van Huschka en in uw mailbox. Hierdoor heeft u altijd inzicht in uw AED/BLS certificaat. Maar u kunt nog veel meer zien in het klantenportaal van Huschka, zoals: klachten, afspraken, facturen, andere certificaten etc.

Kwalitatief hoge trainingen

De kwaliteit van onze AED/BLS cursus staat bij ons altijd op de nummer één. Ten eerste zijn al onze instructeurs gecertificeerd en hebben zij jarenlange ervaring, waardoor zij precies weten hoe zij de AED/BLS cursus moeten verzorgen. Ten tweede houden wij na elke cursus een tevredenheidsonderzoek. Hierin kunt u aangeven of u tevreden bent met onze AED/BLS cursus. Als er verbeterpunten zijn dan horen wij deze graag, hierdoor kunnen wij onze AED/BLS cursussen nog beter maken.

Service van Huschka Groep

Huschka Groep is al jaren de specialist in verschillende veiligheidsopleidingen, zoals; Basis BHV, herhaling BHV, EHBO voor kinderen, VCA Basis of VOL, Beheerder BMC en nog veel meer. Veder zijn wij uw opleiding specialist door verschillende redenen:

 • Wij maken altijd een opleidingsplan op maat!
 • Wij zijn altijd transparant in onze opleidingen.
 • U beschikt altijd over 1 aanspreekpunt.
 • Wij zijn onafhankelijk.
 • Wij zijn 24/7 bereikbaar!
Huschka instructeur laat zien hoe je AED elektroden aan moet brengen

Wat onze klanten zeggen

Huschka Groep is de beveiligingspartner van 3000+ tevreden opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers hebben allemaal hun eigen verhaal en deze delen wij graag met u. Daarnaast voorzien wij al onze opdrachtgevers graag met een beveiligingsadvies op maat! Op deze pagina kunt u alle referenties van onze opdrachtgevers lezen!

Huschka klant Raamwerk

Stichting Het RaamwerkHoofd BHV

Bij Huschka nemen wij diverse trainingen af; BHV basis- en herhalingstrainingen, BLS en Kleine blusmiddelen. De trainingen zijn zo ingericht dat ze volledig passen bij onze organisatie.
Wij zijn enorm tevreden over de relatie die we hebben met Huschka. Fijn en snel contact, goede samenwerking en ervaren trainers.
Wij raden Huschka iedereen aan!
Huschka klant Naturalis

Marcel Ravensbergen, Veiligheidscoördinator Museum NaturalisMuseum Naturalis Leiden

“Museum Naturalis neemt sinds 2018 veiligheidscursussen af bij veiligheidsopleidingen, Huschka Safety Services. De BHV-EHBO instructeurs zijn altijd goed gemotiveerd en spelen goed in op de wensen van de klant. De administratie is ook goed op orde o.a. snel antwoordt op al je vragen, telefonisch bereik, certificering, planning en de leslocaties zijn altijd up-to-date.”
Huschka klant KOK Kinderopvang

Justin GublerKOK Kinderopvang Katwijk

“Met KOK Kinderopvang maken wij al jaren naar volle tevredenheid gebruik van de EHK en BHV cursussen bij Huschka Safety Services. Dit doen wij incompany en laten onze medewerkers zichzelf inschrijven via het systeem van Huschka. Dus wij hebben er zelf weinig omkijken naar en Huschka regelt het voor ons. Hiernaast erg fijne contactpersonen en bekwame instructeurs.”
Huschka klant Zorg en Zekerheid

Ploegleiders BHVZorg en Zekerheid Leiden

“Sinds vele jaren maken wij tot volle tevredenheid gebruik van de trainingsmogelijkheden van Huschka. Zo verzorgen zij voor ons de trainingen BHV voor al onze BHV-ers. Dit doen we soms op locatie bij Huschka, maar ook is de mogelijkheid er voor ‘onsite’ zoals wij dat meestal laten verzorgen. We hebben de trainingen AED/BLS afgenomen die we aangeboden hebben aan vele collega’s, maar ook de opleidingen voor (herhaling) BHV en ploegleider verzorgen ze voor ons.”
Huschka klant sportfondsen

Kees KoningsSportfondsen Leiderdorp

“Huschka is een opleidingsinstituut waar je personeel wordt opgeleid onder een hoge kwaliteit. Het contact als organisatie met de opleider verloopt altijd goed. Mocht er maatwerk nodig zijn, zullen zij altijd zoeken naar een oplossing hiervoor. Om deze reden zouden wij voor geen goud met een andere organisatie in zee willen.”
Huschka klant de Kinderhaven

Ans de HaasKinderopvang en BSO De Kinderhaven Leiden

“Via Huschka nemen wij al jaren de opleidingen Eerste Hulp bij werken met Kinderen (EHK) en BHV af. De theorie van E-Learning gemakkelijk thuis en op locatie de praktijk. Dit tot tevredenheid van alle medewerkers.”