Objectbeveiliging Leiden

Specialist in objectbeveiliging Leiden

Huschka beveiligers, beter bekend als objectbeveiliging Leiden, is een beveiligingsbedrijf die gespecialiseerd is in objectbeveiliging in Leiden. Wij kunnen uw bedrijf, winkel, winkelcentrum, zorginstelling, bouwplaats etc. 24/7 beveiligen. Onze objectbeveiligers beschermen u tegen diefstal, vandalisme, schade, overlast en overige calamiteiten! Hierdoor heeft iedereen op de werkvloer een veilig gevoel. 

Huschka bouwbeveiliging

Objectbeveiliging Leiden

Huschka Groep, ook wel objectbeveiliging Leiden, is de specialist op het gebied van objectbeveiliging. Als u kiest voor onze objectbeveiliging dan wordt u bedrijf, winkel, winkelcentrum, etc. op maat beveiligd. Onze objectbeveiligers zorgen ervoor dat uw bezoekers, medewerkers, patiënten etc. altijd een veilig gevoel hebben. Dit doen zij door het uitvoeren van portier- en receptiediensten, het lopen van verschillende controlerondes, het lopen van de brand-en sluitronde, het bijhouden van een bezoekerslijst, etc. Hierdoor is uw bedrijf altijd goed beveiligd tegen vandalisme, diefstel, geweld en overlast! Objectbeveiliging Leiden bestaat uit meerdere diensten, zoals: Zorgbeveiliging, winkelbeveiliging en bouwbeveiliging. Wilt u meer weten over onze objectbeveiliging en de mogelijkheden? neem da contact met ons op!

Huschka objectbeveiliger spreekt in portofoon

Beste Objectbeveiliging Leiden

Huschka is de specialist in objectbeveiliging in Leiden. Als u de beveiliging van uw bedrijf aan objectbeveiliging Leiden overlaat heeft iedereen op de werkvloer een veilig gevoel. Wij leveren alleen maar gediplomeerde en goed opgeleide objectbeveiligers die door jaren lange ervaring precies weten wat ze moeten doen. Daarnaast worden zij non-stop getraind op calamiteiten, hospitality, de-escalatie en profiling. Onze objectbeveiligers zorgen voor preventieve en proactieve veiligheid binnen uw organisatie. Dit doen zij door het uitvoeren van verschillende werkzaamheden, zoals het lopen van een brand- en sluitronde, het lopen van interne- en externe controlerondes, het uitvoeren van portier- en receptiediensten, etc. Dus wilt u uw medewerkers, bezoekers, eigendommen en bedrijf beschermen tegen vandalisme, diefstal, overlast of andere calamiteiten die zich binnen- en buiten kantooruren kunnen voordoen? Kies dan voor objectbeveiliging Leiden.

Huschka winkelsurveillant beveiligt winkel

Objectbeveiliging in Leiden

Huschka objectbeveiliger

Objectbeveiliging

Beveilig uw bedrijf, parkeergarage, winkel, winkelcentrum, zorginstelling, bouwplaats etc. tegen diefstal, vandalisme, geweld, etc.
Huschka Bouwbeveiliging

Bouwbeveiliging

Bescherm uw bouwplaats in Leiden tegen schades, diefstal en voorkom vertraging.
Huschka Winkelbeveiliging

Winkelbeveiliging

Uw winkel, personeel en klanten beschermen tegen calamiteiten, diefstal en vernieling.
Huschka zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging

Voorkom geweld, gevaar en diefstal voor al uw patiënten, medewerkers en bezoekers!

Erkend in objectbeveiliging Leiden

Als beveiligingsbedrijf zijn we gecertificeerd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie en voldoen we aan alle normen van het Keurmerk Beveiliging, EN-50518 en de ISO 9001. Wij bieden in Leiden objectbewaking op maat aan. Met de objectbeveiliging van Huschka heeft u ten alle tijden grip op de bewaking van uw bedrijf. Onze objectbeveiligers verwerken al hun werkzaamheden namelijk in een dagrapportage. Deze rapportage wordt na einde dienst direct naar u mailbox gestuurd. Daarnaast kunt u alle dagrapportage terug vinden in het klantenportaal van Huschka.

Voordelen objectbeveiliging Leiden

Als u een objectbeveiliging inhuurt dan levert dit meerdere voordelen op:

  1. Het uitvoeren van controlerondes op regelmatige en willekeurige tijden. Onze objectbeveiligers lopen tijdens hun dienst meerdere controlerondes om de veiligheid in en rondom het pand te garanderen. Als klant van Huschka kunt u zelf bepalen hoeveel controlerondes een objectbeveiliger per dienst moet lopen!
  2. Het uitvoeren van receptiediensten, toegangscontrole en bezoekersregistratie. Werkt u ook met een receptie om bezoekers welkom te heten, dan is een objectbeveiliger ideaal. Onze objectbeveiligers zijn namelijk het visitekaartje voor uw pand. Zij verwelkomen elke gast vriendelijk, maar ze kunnen ook ongewenste gasten buiten de deur houden.
  3. Het uitvoeren van brand- en sluitrondes om calamiteiten buiten kantoortijden te voorkomen. Onze objectbeveiligers controleren of alle deuren en ramen goed afgesloten zijn en of er brandgevaarlijke situaties zijn. Hierdoor kunt u uw pand altijd met een gerust hart achterlaten.
  4. Het uitvoeren van EHBO bij ongevallen. Al onze objectbeveiligers zijn in het bezit van een geldig bhv certificaat en kunnen direct hulpverlening bieden bij ongevallen. Hierdoor is er altijd iemand in de buurt die kan helpen bij een noodgeval.
Huschka Winkelbeveiliger surveilleert door winkelcentrum

Wat onze klanten zeggen

Huschka Groep is de beveiligings partner van verschillende bedrijven in Leiden. Zij hebben allemaal hun eigen verhaal en deze delen wij graag met u. Daarnaast voorzien wij al onze opdrachtgevers graag met een beveiligings advies op maat! Op deze pagina kunt u alle referenties van onze opdrachtgevers lezen!

Huschka klant Safelocker

SafelockerGerrit Splinter

Huschka verzorgt bij ons de camerabeveiliging, hier zijn wij zeer tevreden over. In het begin waren er wat technische problemen maar met de hulp van Huschka zijn deze netjes opgelost.
Huschka klant Buy SPRY

BuySpryAernout Willems

'Wij zijn zeer tevreden over de camerabeveiliging van Huschka Groep. Het contact met de operators verloopt soepel en ze zijn 24/7 bereikbaar. Daarentegen zien wij vaak de collectieve surveillance bij ons op het terrein controlerondes rijden, dit geeft een fijn en veilig gevoel.
Huschka klant Raamwerk

Stichting Het RaamwerkHoofd BHV

Bij Huschka nemen wij diverse trainingen af; BHV basis- en herhalingstrainingen, BLS en Kleine blusmiddelen. De trainingen zijn zo ingericht dat ze volledig passen bij onze organisatie.
Wij zijn enorm tevreden over de relatie die we hebben met Huschka. Fijn en snel contact, goede samenwerking en ervaren trainers.
Wij raden Huschka iedereen aan!
Huschka klant Naturalis

Marcel Ravensbergen, Veiligheidscoördinator Museum NaturalisMuseum Naturalis Leiden

“Museum Naturalis neemt sinds 2018 veiligheidscursussen af bij veiligheidsopleidingen, Huschka Safety Services. De BHV-EHBO instructeurs zijn altijd goed gemotiveerd en spelen goed in op de wensen van de klant. De administratie is ook goed op orde o.a. snel antwoordt op al je vragen, telefonisch bereik, certificering, planning en de leslocaties zijn altijd up-to-date.”
Huschka klant KOK Kinderopvang

Justin GublerKOK Kinderopvang Katwijk

“Met KOK Kinderopvang maken wij al jaren naar volle tevredenheid gebruik van de EHK en BHV cursussen bij Huschka Safety Services. Dit doen wij incompany en laten onze medewerkers zichzelf inschrijven via het systeem van Huschka. Dus wij hebben er zelf weinig omkijken naar en Huschka regelt het voor ons. Hiernaast erg fijne contactpersonen en bekwame instructeurs.”
Huschka klant sportfondsen

Kees KoningsSportfondsen Leiderdorp

“Huschka is een opleidingsinstituut waar je personeel wordt opgeleid onder een hoge kwaliteit. Het contact als organisatie met de opleider verloopt altijd goed. Mocht er maatwerk nodig zijn, zullen zij altijd zoeken naar een oplossing hiervoor. Om deze reden zouden wij voor geen goud met een andere organisatie in zee willen.”