Stage Beveiliging

Help mee om je omgeving een stuk veiliger te maken en wordt beveiliger bij de Huschka Groep!

Wil je een dynamische en leerzame stage in de beveiligingswereld? Bij de Huschka Groep bieden we de mogelijkheid om de opleiding tot beveiliger-2 te volgen in samenwerking met onze partner I-Pro Safety. Tijdens deze stage krijg je niet alleen theoretische kennis, maar doe je ook direct werkervaring op bij ons bedrijf. Dit betekent dat je naast je studie ook gelijk geld verdient!

Als stagiair beveiliging bij de Huschka Groep speel je een cruciale rol in het handhaven van veiligheid en het creëren van een gastvrije omgeving tijdens diverse werkzaamheden op verschillende  locaties. Je taken omvatten onder andere patrouilleren, toegangscontroles, handhaving van de orde en rapportage van incidenten. Samenwerking met collega’s staat hierbij centraal, en  flexibiliteit, professionaliteit en een proactieve houding zijn essentieel voor succes.

 Je kunt kiezen uit de volgende functies:

 

Deze diverse functies stellen je in staat om de verschillende aspecten van het beveiligingsvak te ervaren en je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Wij streven ernaar om jouw talenten verder te ontwikkelen. Dus als je op zoek bent naar een leuke en uitdagende baan, meld je dan meteen aan via de solliciteer direct button hier onder.

 

Word beveiliger