Huschka behaald de EN-50518 certificering!

Huschka behaald de EN-50518 certificering!

De PAC van Huschka behaalt de EN-50518 certificering!

Wij kunnen met trots mededelen dat wij vanaf vandaag officieel in bezit zijn van een EN-50518 certificaat voor onze Particuliere Alarmcentrale!

Nadat onze Videotoezichtcentrale in 2021 al volgens de EN-50518 was gecertificeerd, hebben wij de afgelopen periode hard gewerkt om ons certificaat uit te breiden met de scope I&HAS. Hierbij willen wij graag iedereen bedanken die ons heeft geholpen om tot dit resultaat te komen.

Doordat onze PAC nu beschikt over een EN-50518 certificaat kunnen wij u een integraal beveiligingspakket aanbieden, waardoor de kwaliteit en snelheid van onze dienstverlening aanzienlijk verbetert. Alarmmeldingen worden via onze software direct doorgestuurd naar een surveillant, waardoor de aanrijtijd met enkele minuten wordt verkort. Hiermee verhogen wij de heterdaadkracht.

Indien u camera’s heeft, bekijken we direct na een alarmmelding uw camerabeelden, met verificatie binnen een minuut. Bij het constateren van een incident, zoals een inbraak, sturen wij de beelden direct met Liveview naar de politie. Dit vergroot de kans op een heterdaadsituatie, omdat de politie binnen enkele minuten ter plaatse kan zijn en over realtime informatie beschikken.

Daarnaast beschikt onze PAC ook over een installateurs- en klantenapp. Hierdoor kunt u als installateur een stuk makkelijker en sneller een alarmsysteem aanmelden bij onze meldkamer. Deze app heeft ook vele voordelen voor u als klant, zo kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk uw alarmsysteem in test zetten.

Mocht u na het lezen van dit bericht gebruik willen maken van de nieuwe mogelijkheden die Huschka biedt. Neem dan contact met ons op: https://lnkd.in/gHEzp-tn

#beveiliging #inbraakbeveiliging #alarmcentrale #PAC #Huschka #alarmopvolging #camerabeveiliging #brandbeveiliging #brandmeldcentrale #BMI