Correctbook Huschka Earth hour

Huschka Groep doet mee aan Earth Hour.

Morgen is het van 20:30 tot 21:30 weer tijd voor Earth Hour! Om extra aandacht te vragen voor de natuur en klimaatverandering roept het WWF iedereen op om een uur het licht uit te doen. Wij vinden dit een mooie actie, daarom willen wij iedereen vragen om morgen ook mee te doen. Wij doen uiteraard ook mee op de locaties waar geen personeel aanwezig is voor het uitvoeren van de werkzaamheden, zoals onze meldkamer.

Huschka Groep vindt het tegen gaan van klimaatverandering belangrijk, daarom rijden wij sinds 2015 al 100% elektrisch. Hierdoor zijn wij in staat om zero emissie te beveiligen. Maar dit vinden wij nog niet genoeg! Om papierverspilling te voorkomen hebben wij besloten om binnen de backoffice gebruik te maken van het oneindig uitwisbare notitieboek van Correctbook . Hiermee hoeven wij nooit meer papier te gebruiken!

Correctbook Huschka Earth hour