Huschka centralist bekijkt camerabeelden.

Nieuwe beveiligingsdienst ‘Heterdaadkracht’

Beveiligingsmaatregelen moeten met elkaar samenwerken voor een maximaal resultaat. Binnen Huschka is hiervoor in 2020 ‘Heterdaadkracht’ ontwikkeld. Het product ‘Heterdaadkracht’ is een integrale veiligheidsoplossing waarmee wij een zeer snelle verificatie kunnen toepassen met een daaraan gekoppelde actie. Hiervoor maken wij optimaal gebruik van technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen.

Hoe werkt Heterdaadkracht?

Wanneer er een alarmmelding binnenkomt zal de operator op de VideoToezichtCentrale direct de beelden van de aanwezige beveiligingscamera’s bekijken. Zo zijn wij in staat binnen 1 minuut een verificatie uit te voeren.

Bij bijzonderheden worden de beelden via Live View doorgezet naar de meldkamer van de politie. De politie kan op basis van de beelden direct actie ondernemen, heeft kennis van de situatie ter plaatse en een signalement. Ook onze surveillant wordt door de operator op de hoogte gesteld van de situatie ter plaatse tijdens het aanrijden. Door een goede samenwerking tussen de operator, surveillant en politie zijn we in staat snel en adequaat te reageren.

Het is natuurlijk ook mogelijk dat er geen bijzonderheden te zien zijn. In dat geval kunnen we de melding direct afsluiten of zal de surveillant ter plaatse gaan voor herstel van het alarmsysteem.

De voordelen van Heterdaadkracht

  • Verificatie binnen één minuut.
  • Kostenbesparing

Een operator van videobeelden uitkijken en binnen 1 minuut zien of er een calamiteit is. Niet alleen een inbraak, maar dit kan bijvoorbeeld ook een brand zijn. De aanrijtijden variëren binnen Huschka tussen de 5 tot 25 minuten.  Qua snelheid is een operator altijd in het voordeel en daarmee zullen vervolgstappen bij calamiteiten ook altijd eerder genomen kunnen worden. Hierdoor kunnen we schade bij een inbraak, brand of andere calamiteit zeer beperken. En door de snelheid van de opvolging vergroten we de pakkans van inbrekers, brandstichters of andere kwaadwillenden.

Het uitkijken van de beelden door een operator kan voorkomen dat een surveillant nodeloos moet uitrukken met de bijbehorende kosten. Door de verificatie binnen 1 minuut kan vervolgschade worden beperkt. Een inbreker heeft niet de tijd om alles te doorzoeken, een brand kan sneller worden geblust en een gesprongen waterleiding kan veel sneller worden verholpen.

Wat is er nodig voor Heterdaadkracht?

Om gebruik te maken van ons product ‘Heterdaadkracht’ voor uw bedrijf of woning zijn er een paar elementen noodzakelijk.

Uiteraard is er een alarmsysteem nodig dat ongewenste situaties binnen uw object detecteert. Daarnaast moeten er beveiligingscamera’s aanwezig zijn, inclusief een beveiligde verbinding met onze VideoToezichtCentrale.

99% van alle A-merk beveiligingscamera’s kunnen wij aansluiten op de VideoToezichtCentrale. Uiteraard kunnen wij vooraf met uw installateur overleggen, zodat u zeker weet het gehele proces vlekkeloos verloopt. Heeft u nog geen installateur? Wij brengen u graag in contact met geselecteerde partners die u graag helpen met de beveiliging van uw object.

Meer weten over Heterdaadkracht?

Wij zijn enthousiast over ‘Heterdaadkracht’ en wij helpen u graag met de implementatie van dit product voor uw object. U kunt vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie:

Contact opnemen